Viertal van Ajax Vrouwen bij definitieve EK-selectie Oranje Leeuwinnen

Leuchter Oranje 1280
Leuchter Oranje 1280

Vier speelsters van de Ajax Vrouwen gaan definitief naar het EK 2022. Stefanie van der Gragt, Sherida Spitse, Victoria Pelova en Romée Leuchter zijn door bondscoach Mark Parsons oproepen. Het EK vindt plaats in Engeland van 6 tot en met 31 juli.

Tags

  • #OranjeLeeuwinnen

Socials

Voor Leuchter betekent het haar debuut op een groot eindtoernooi voor de Oranje Leeuwinnen. Verder zit Chasity Grant bij de reservelijst. Als een speelster uit de huidige selectie geblesseerd raakt of ziek wordt, dan mag diegene tot de avond voorafgaand aan de eerste wedstrijd op het EK worden vervangen.

De Oranje Leeuwinnen spelen op 9 juli tegen Zweden. Vier dagen later volgt het duel met Portugal. De laatste groepswedstrijd is tegen Zwitserland op 17 juli.

Tags

  • #OranjeLeeuwinnen

Socials

Gerelateerde artikelen

Pelova1280

Verslag | Ajax Vrouwen met speels gemak naar finale Eredivisie Cup

De Ajax Vrouwen hebben zich eenvoudig geplaatst voor de finale van de Eredivisie Cup. PSV werd over twee wedstrijden met duidelijke cijfers opzijgezet. Donderdag wonnen de Ajacieden met 0-2 in Eindhoven. Zondag werd het 3-0 in Amsterdam. Die stand was bij de rust al bereikt.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Header Persco 880

Ajax Vrouwen onderworpen aan vragenvuur van kinderen: 'Ik denk de vrouwelijke Batman'

Voor de tweede keer dit seizoen vond een Ajax Kids Club persconferentie plaats. Ditmaal met vijf speelsters van Ajax Vrouwen: Vita van der Linden, Nikita Tromp, Isabelle Hoekstra, Liza van der Most en Jonna van de Velde werden onderworpen aan een vragenvuur van kinderen. Het werd een middagje gieren in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl