Vos: 'Mooie dagen voor de boeg met Willem II en FC Groningen'

Jong Ajax speelt vrijdag op bezoek bij koploper Willem II en maandag tegen FC Groningen. Met Dave Vos en Julian Brandes bespreken we de herstart van de competitie. "Die omgeving is een plek waar we onze spelers graag laten komen."

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

HL1920

Samenvatting FC Eindhoven - Jong Ajax

Jong Ajax heeft zaterdagavond op bezoek bij FC Eindhoven gelijkgespeeld. De laatste wedstrijd van 2023 eindigde in het Jan Louwers Stadion in 2-2. Raphaël Sarfo en Gabriel Misehouy namen de Amsterdamse treffers voor hun rekening.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Idumbomuzambo1920

Highlights Jong PSV - Jong Ajax | Herstel op De Herdgang

Jong Ajax heeft een gelijkspel uit het vuur gesleept in Eindhoven. De ploeg van Dave Vos stond na 80 minuten voetballen nog met 2-0 achter tegen Jong PSV, maar wist het duel nog om te keren in de slotfase. Dankzij treffers van Dies Janse en Nassef Chourak werd het alsnog 2-2.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Kalokoh1920

Highlights Jong Ajax - Jong FC Utrecht | Comeback op de Toekomst

Jong Ajax is voor de zesde wedstrijd op rij ongeslagen in de Keuken Kampioen Divisie. In eigen huis wonnen de beloften met 2-1 van Jong FC Utrecht. Daarmee gaan de Ajacieden ook over de Domstedelingen heen op de ranglijst. De ploeg van Dave Vos kwam nog wel op een 0-1-achterstand, maar zegevierde dankzij goals van David Kalokoh en Stanis Idumbo Muzambo

Tags

  • #JongAjax

Socials