Vos tevreden na spektakelstuk tegen Jong PSV: 'Aantal geweldige aanvallen gehad'

Jong Ajax boekte maandagavond de derde competitiezege op rij door het spektakelstuk tegen PSV met 5-4 te winnen. Na afloop van de beloftentopper verschenen Dave Vos en Donny Warmerdam tevreden voor de camera. "Als je het veldspel nu omzet in overwinningen, dan word ik daar blij van."

Tags

  • #JongAjax

Socials

"We zitten in een goede fase. Van de laatste vijf wedstrijden hebben we er vier gewonnen", aldus een gelukkige Vos. "Daar ben ik heel blij mee, maar ik word nog blijer als ik zie dat Mika (Godts, red.) en Silvano (Vos, red.) hun debuut maken in de ArenA. Dat is waar we het uiteindelijk voor doen."

Jong Ajax heeft een duidelijke doelstelling in de laatste fase van het seizoen. "We willen de beste Jong-ploeg worden van deze periode", vertelde de oefenmeester van Jong Ajax, die zag dat zijn ploeg het zichzelf onnodig lastig maakte. "Ik denk dat wij in de eerste fase gewoon heel goed spelen, maar we brengen PSV kort voor rust toch terug in de wedstrijd."

'Ik ben zeker trots'
Warmerdam deelde deze mening van zijn trainer. "Vijf goals maken als Ajax is altijd lekker, maar helaas kregen we er ook vier tegen", zei de 21-jarige Ajacied. Warmerdam loofde zijn ploeggenoten voor de geleverde arbeid tegen PSV. "Ik ben zeker trots. Iedereen heeft gevochten voor elkaar, ook toen het op het einde zwaarder werd."

Vos kon na afloop van het spektakelstuk geen keuze maken welke treffer hij het mooist vond. "We hebben natuurlijk een aantal geweldige aanvallen gehad. De afstandsschoten van de zijkant van Conceição waren heel mooi, maar die van Godts ook. Ik was eigenlijk wel blij met alle goals."

Gerelateerde artikelen

Conceiao

Jong Ajax verslaat Jong PSV in waar spektakelstuk

Jong Ajax heeft maandagavond in een spektakelstuk van Jong PSV gewonnen. Het werd op sportcomplex de Toekomst 5-4 voor de ploeg van Dave Vos. Francisco Conceição was met twee doelpunten uitblinker aan Amsterdamse zijde. Ook Lorenzo Lucca en Mika Godts waren trefzeker, terwijl er ook nog een eigen doelpunt op het wedstrijdformulier kwam.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Godts1280 (1)

Highlights Jong Ajax – Jong PSV | In doelpuntenfestijn naar derde zege op rij

Een doelpuntenfestijn met negen goals dat eindigde in een overwinning voor Jong Ajax. Dat was in een notendop het spectaculaire thuisduel met Jong PSV van maandagavond: 5-4. Aan Amsterdamse kant was Francisco Conceição de uitblinker. Mede door twee goals van de Portugees boekte Jong Ajax de derde zege op rij.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Sanchezjuichende1920

Highlights Ajax - FC Emmen | Zakelijke zondagavondzege

Ajax heeft zondag zijn achttiende seizoenszege in de Eredivisie geboekt. De ploeg van John Heitinga was in de Johan Cruijff ArenA met 3-1 te sterk voor FC Emmen. De Amsterdamse goals kwamen van Jorge Sánchez, Steven Bergwijn en Dusan Tadic.

Tags

  • #AJAEMM

Socials