Warming Up: de laatste voor de winterstop

Alvarez100 Header
Alvarez100 Header

PEC Zwolle komt zondag op bezoek in de Johan Cruijff ArenA en wij bereiden je in deze laatste aflevering van Warming Up voor de winterstop voor op dat duel. Ook de wedstrijd in de KNVB Beker tegen USV Hercules komt aan bod.

Tags

 • #AjaxPodcast

Socials

Top 5
Waar we het deze week in Warming Up over hebben?

 1. Ajax wint van AEK en overwintert in Europa
 2. Van ‘t Schip en Hato beleven mooie avond
 3. Ajax Vrouwen behalen mooi resultaat in München
 4. Spelers komen in actie tegen Social Hate
 5. DJ Marco draait verzoekje van luisteraar in een volle Johan Cruijff ArenA

Ask Ajax
Deze week beantwoordt Hedwiges Maduro een vraag over de communicatie vanaf de bank tijdens wedstrijden. Heb jij ook een vraag over Ajax? Stel hem dan nu aan ons en stuur hem in voor ‘Ask Ajax’, door een mailtje te sturen naar podcast@ajax.nl. Iedere maand sturen we een Ajax-shirt naar de inzender van de leukste vraag!

Ajax Radio
Deze week zijn we er drie keer:

Zondag 17 december: Ajax - PEC Zwolle / 16:45 uur
Woensdag 20 december: Ajax Vrouwen - Bayern München / 18:45 uur
Donderdag 21 december:  USV Hercules - Ajax / 18:45 uur

Alle wedstrijden van Ajax kun je negentig minuten live en zonder onderbreking volgen via Ajax Radio op Ajax.nl, de Ajax app of via onze eigen zender op JUKE.

Gerelateerde artikelen

Akpomsalute1920

Liveblog | Ajax wint met 3-1 van AEK

Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen AEK Athene met 3-1 gewonnen en gaat na de winterstop verder in de UEFA Conference League. We houden je hier op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het Europese treffen.

Tags

 • #UEL
 • #AJAAEK

Socials

Hato Interview1920

Hato trots op historische aanvoerdersband: 'Probeer aan te sturen'

De missie van Ajax slaagde donderdagavond; winnen van AEK Athene om zo Europese overwintering veilig te stellen. Dat Ajax met 3-1 won van AEK Athene stemde zowel trainer John van 't Schip als aanvoerder Jorrel Hato tevreden. Hato was met zijn zeventien jaar daarnaast ook nog de jongste startende Ajax-captain ooit in Europa. "Het had ook nog 6-1 kunnen worden."

Tags

 • #UEL
 • #AJAAEK
 • #VantSchip
 • #Hato

Socials

Forbsvida1920

Mogelijke tegenstanders in de UEFA Conference League

Ajax speelt na de winter in de UEFA Conference League. De ploeg van John van 't Schip won donderdagavond van AEK Athene met 3-1 en verzekerde zich daarmee van Europees voetbal in 2024. Maandag volgt de loting voor de tussenronde in de Conference League. Dit zijn de mogelijke tegenstanders van Ajax.

Tags

 • #UECL

Socials