Warming Up | Op naar PEC Zwolle-uit

Haller1920 (1)
Haller1920 (1)

De interlandbreak zit erop en Ajax kan zich richten op het slot van het Eredivisie-seizoen. Aanstaande zondag gaat Ajax op bezoek bij PEC Zwolle en in deze aflevering kijken we vooruit naar die wedstrijd.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Links
Spotify
Apple Podcasts

Top 5
In deze aflevering van de Ajax Podcast behandelen we het volgende Ajax-nieuws:

1. John van 't Schip beantwoordt vragen over zijn toekomst
2. Ajax Vrouwen liggen ondanks gelijkspel uit de Women's Champions League
3. Dit weekend is het weer tijd voor de Future Cup
4. Ajax Legends op bezoek in Liverpool
5. Sem ziet droom uitkomen dankzij Brian Brobbey

Ask Ajax
Luisteraar Samuel vroeg zich af hoe wordt gekozen wat er op de grote schermen in de Johan Cruijff ArenA te zien is. Voor de rubriek 'Ask Ajax' zoeken we het uit. Stuur nu ook jouw vraag naar podcast@ajax.nl. Iedere maand krijgt de inzender van de leukste vraag een Ajax-shirt thuisgestuurd.

Ajax Radio
Ajax Radio is er zondag om 12:15 uur live en zonder onderbrekingen met het verslag van PEC Zwolle - Ajax. Luisteren doe je via JUKE, de Ajax App of Ajax.nl.

Gerelateerde artikelen

Header Persco Van T Schip PSV 1920

Van 't Schip: 'Henderson is er de komende drie wedstrijden niet bij'

John van 't Schip kan de komende drie wedstrijden geen beroep doen op Jordan Henderson. Dat liet de hoofdtrainer van Ajax donderdagmiddag tijdens de persconferentie in de Johan Cruijff ArenA weten. Daarnaast ging de hoofdtrainer in op de afgelopen interlandperiode, zijn toekomst binnen Ajax en het restant van de competitie.

Tags

  • #PECAJA

Socials

Bakkerinterview1920

Bakker: 'Met heel veel trots langs de lijn gestaan'

De Ajax Vrouwen speelden woensdagavond op Stamford Bridge met 1-1-gelijk tegen Chelsea. Ondanks dat deze remise niet genoeg was om de halve finale van de UEFA Women's Champions League te bereiken, was trainer Suzanne Bakker ontzettend trots op haar ploeg. Ook Rosa van Gool en Soraya Verhoeve keken terug op een mooie Europese campagne.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials