We zijn op zoek naar de populairste Ajax-nummers

Groep (1)
Groep (1)

Ajax en JUKE gaan samen met jou op zoek naar de Ajax Radio Top 100. Want wat is nou precies jouw favoriete Ajax-nummer? Bij welk liedje denk je gelijk aan onze club? Is dat 'Three Little Birds’ van Bob Marley? ‘Bloed, Zweet en Tranen’ van André Hazes? Of ga jij voor ‘Herres’ van Sevn Alias? Vanaf nu kun je stemmen op jouw favoriete Ajax-track.

Tags

  • #Ajax100

Socials

Ajax en muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ongetwijfeld heb je muzikale Ajax-herinneringen die direct opdoemen. Daarom gaan we op zoek naar jouw ultieme Ajax-nummer. De stemmodule is nu open en loopt tot en met zondag 29 augustus. Die dag nemen we het in eigen huis op tegen Vitesse.

Op basis van de stemmen wordt de ‘Ajax Radio Top 100’ samengesteld. Die wordt op zaterdag 18 september live uitgezonden vanuit de Johan Cruijff ArenA, wanneer we thuis spelen tegen SC Cambuur.

Stemmen op jouw favoriete Ajax-nummer(s) kan nu via deze link!

Tags

  • #Ajax100

Socials

Gerelateerde artikelen

Yohannes1920 (1)

Luister naar Ajax Vrouwen - Feyenoord via Ajax Radio

De Ajax Vrouwen zijn bezig aan de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Kun je het duel in de Johan Cruijff ArenA niet bekijken? Schakel vanaf enkele minuten voor de wedstrijd in bij Ajax Radio. Zo blijf je helemaal up-to-date, waar je ook bent.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

Sophiestraat

Sophie Straat en Bud brengen ode aan 35e landstitel met nummer 'Voor Ajax'

Ajax werd zondag voor de 35e keer landskampioen. Reden genoeg voor de Amsterdamse smartlappenzangeres Sophie Straat om in samenwerking met Ajax en met partner Bud een lied te schrijven voor de kampioenen. Het resultaat? Een ode aan onze club en alle Ajacieden. Het nummer is ook te beluisteren op Spotify.

Tags

  • #XXXV
  • #VoorAjax

Socials