Welcome to your new dream, Mohammed!

Z7M2929
Z7M2929

Mohammed Kudus tekende donderdag een contract bij Ajax. De 19-jarige middenvelder/annex aanvaller zette een handtekening onder een verbintenis van 5 jaar.

Tags

  • #KudusDream

Socials

De voetballer uit Ghana komt over van het Deense FC Nordsjaelland. Kudus onderging donderdag de medische keuring en werd gepresenteerd. Bekijk de dag door de ogen van de 19-jarige speler.

00:00/00:00
  • Auto

Tags

  • #KudusDream

Socials

Gerelateerde artikelen

AJAX Kudus Social 1920X1080

Ajax contracteert Mohammed Kudus

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Mohammed Kudus en FC Nordsjaelland over de overgang van de Ghanees naar Amsterdam. De multifunctionele middenvelder/aanvaller tekent een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van 5 jaar, tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #KudusDream

Socials

Kudus presentatie

Kudus: 'Here to create magic'

Donderdag was het moment eindelijk daar, Mohammed Kudus is officieel Ajacied. De 19-jarige Ghanees tekende een contract tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #KudusDream

Socials

Trainingskampajax (1)

Ajax belegt trainingskamp in Oostenrijk

Ajax gaat van 15 tot en met 22 augustus op trainingskamp in Bramberg, Oostenrijk. Tijdens het trainingskamp oefent de ploeg van Erik ten Hag 2 keer. Op dinsdag 18 augustus wordt een besloten vriendschappelijk duel gespeeld tegen een nog nader te bepalen tegenstander. Op zaterdag 22 augustus speelt Ajax tegen Red Bull Salzburg.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl