Wolff: 'Lekker om eerste assist te geven bij Jong Ajax'

Jong Ajax boekte maandagavond een thuiszege op SC Cambuur. Trainer Dave Vos en invaller Kayden Wolff waren content met de 2-1-overwinning op de Friezen. "Kayden had een belangrijk aandeel in de goals, dus daar ben ik heel blij mee", vertelt Vos.

Tags

  • #JongAjax

Socials

"Ik heb een team gezien dat onder moeilijke omstandigheden bij elkaar bleef en lef toonde", aldus Vos, die erg positief was over de invalbeurt van Wolff. "Kayden heeft bij ons een aantal keer meegedaan. Hij moest in het begin wennen aan het niveau van de Keuken Kampioen Divisie. Dit was een tegenstander die hem goed lag. Hij had met een assist en een voorassist een belangrijk aandeel in de goals."

Eerste assist Wolff
Wolff leverde maandagavond zijn eerste assist voor Jong Ajax. De invaller stuurde Julian Rijkhoff de diepte in, waarna de spits met een fraaie stift de 2-0 op het scorebord zette. "Dit was al mijn vierde of vijfde wedstrijd volgens mij. Om dan na zo'n lange tijd een assist te geven, is heel lekker", aldus Wolff.

Hedwiges Maduro stond vorige week maandag tegen FC Den Bosch voor de groep als onderdeel van zijn UEFA Pro-opleiding. Vos gaf eerlijk toe dat hij het lastig vond om zijn taken uit handen te geven. "Maar wij zijn er om trainers te helpen en met elkaar dit soort dingen te doen. Dan moet je even zitten en het overlaten aan iemand anders. Dat is niet erg gemakkelijk, maar het is nu weer fijn om het zelf te kunnen doen."

Gerelateerde artikelen

Cambuur1920

Highlights Jong Ajax – SC Cambuur | Triomf op de Toekomst

Jong Ajax heeft in speelronde 34 van de Keuken Kampioen Divisie drie punten gepakt. Carlos Forbs en Julian Rijkhoff loodsten de beloftenploeg in een stormachtig Amsterdam langs SC Cambuur. De thuiswedstrijd op sportcomplex de Toekomst eindigde in 2-1.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Cambuur1920 3

Verslag | Forbs en Rijkhoff leiden Jong Ajax naar thuiszege

Jong Ajax heeft maandagavond een thuiszege geboekt op SC Cambuur. Op een kletsnat sportcomplex de Toekomst won de ploeg van Dave Vos met 2-1. Carlos Forbs en Julian Rijkhoff namen de Amsterdamse treffers voor hun rekening.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Maduro1920 (3)

Maduro: 'Met dit diploma mag ik op alle niveaus coachen'

Hedwiges Maduro zat maandagavond op de bank bij Jong Ajax om de rol van Dave Vos eenmalig over te nemen. Het coachen van Jong Ajax was een examen voor de huidig assistent-trainer van Ajax 1. "Het is mijn laatste fase in het halen van het hoogste trainersdiploma in Nederland."

Tags

  • #Maduro

Socials