Zevenklapper voor Ajax Vrouwen in oefenduel

Ajaxvrlead
Ajaxvrlead

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagmiddag een ruime oefenzege op Excelsior geboekt. Op de Toekomst werd met liefst 7-0 gewonnen. Nikita Tromp was met een hattrick uitblinkster aan Amsterdamse zijde. Ook Marjolijn van den Bighelaar, Jonna van de Velde, Quinty Sabajo en Soraya Verhoeve vonden het net.

Tags

  • #Ajax Vrouwen

Socials

Door de interlandbreak hebben de Ajax Vrouwen deze week geen competitieverplichtingen. Om ritme te behouden werd er een oefenduel ingelast en die bleek heerlijk om aan het zelfvertrouwen te werken. Halverwege was het al 5-0, waarna er in de 2e bedrijf nog 2 goals genoteerd konden worden.

In de slotfase maakten met Justine Bandau en Manique de Vette ook nog 2 speelsters van het Ajax Vrouwen Talententeam hun opwachting.

Bij Ajax ontbrak Stefanie van der Gragt. Zij speelde 90 minuten mee in de 0-1-zege van de Oranje Leeuwinnen in en tegen Rusland. Victoria Pelova en Lize Kop kwamen niet in actie.

Ajax Vrouwen – Excelsior 7-0 (5-0)
11. Tromp 1-0
17. Tromp 2-0
20. Van den Bighelaar 3-0
26. Van de Velde 4-0
30. Sabajo 5-0
51. Tromp 6-0
84. Verhoeve 7-0

Opstelling Ajax Vrouwen: Dinkla, L. Bakker, De Sanders (81. Bandau), Doorn (46. Verhoeve), Van Diemen, Van de Velde, Dijkstra (72. Munsterman), Sabajo, Grant (78. De Vette), Tromp, Van den Bighelaar

Tags

  • #Ajax Vrouwen

Socials