Zo kijkt Schuurs tegen zijn seizoen aan: 'Ik realiseer me vaak genoeg bij wat voor topclub ik zit'

Perr Schuurs moet dit seizoen tot nu toe vooral genoegen nemen met een plek op de bank. Toch blijft de 22-jarige verdediger positief over zijn situatie in dit seizoen. "Ik ben een teamspeler en heel blij hoe het nu met ons gaat. Ondanks dat ik weinig speel, realiseer ik me vaak genoeg bij wat voor topclub ik zit."

Tags

  • #Schuurs

Socials

Zijn plek in de basiself in de UEFA Champions League-wedstrijd van afgelopen week tegen Besiktas was dus een positieve verrassing. "In de afsluitende training deden we een partijvorm en toen kreeg ik het door. De trainer zei dat hij wilde rouleren en dat ik een kans kreeg om me te laten zien."

"Het was genieten. De Champions League is toch een ander podium dan de Eredivisie", vindt de Limburger. "Ondanks de vele wisselingen hebben we toch gewonnen. Het is best lastig om met weinig ritme in de Champions League te spelen. Maar ik ben blij met mijn prestatie en zeker ook met de drie punten."

Berichtjes van vrienden
Na afloop van het duel kreeg hij berichtjes van onder andere zijn oud-teamgenoten en goede vrienden; Kjell Scherpen en Jurgen Ekkelenkamp. "Ik spreek die jongens nog regelmatig. Ik kreeg complimentjes van beiden. Zodra het kan spreek ik weer eens met hen af om wat leuks te gaan doen."

Tegen Sparta zat Schuurs afgelopen zondag negentig minuten lang op de bank. Desondanks blijft hij gemotiveerd. "Op de momenten dat wij nodig zijn, moeten we er staan, maar het is moeilijk om zonder ritme een volle wedstrijd te spelen. Op de training moet je dan proberen dezelfde intensiteit te halen."

Speelminuten
De verdediger hoopt nog voor de winterstop regelmatig in de basiself te staan of vaker in te vallen. "In december moeten we alles winnen en alle punten pakken. Ik hoop dat ik zo veel mogelijk kan spelen. In de tweede seizoenshelft komen er ook nog veel wedstrijden. Dan hoop ik op meer minuten."

Tags

  • #Schuurs

Socials

Gerelateerde artikelen

Hallerbesaja880

Rewind | Besiktas - Ajax

Ajax reisde af naar Istanbul voor de vijfde groepswedstrijd van de UEFA Champions League tegen Besiktas. Sébastien Haller begon op de bank, maar startte in de tweede helft. Dat was meer dan genoeg om wederom tot scoren te komen. Dankzij de achtste en negende treffer van de spits in dit Europese seizoen is de ploeg definitief groepswinnaar geworden van poule C.

Tags

  • #UCL
  • #BESAJA

Socials

Hallerhighlights

Highlights Besiktas - Ajax | Historische Haller

Ajax won woensdagavond met 1-2 van Besiktas in de vijfde speelronde van de UEFA Champions League. Sébastien Haller kroonde zich met twee goals tot de koning van de avond.

Tags

  • #UCL
  • #BESAJA

Socials