Enterprise Car Sharing & Rental levert oplossingen voor consumenten en bedrijven op het gebied van mobiliteit, door middel van short-lease, dag rental en by-the-hour producten. Sinds 2013 is de franchise organisatie met het hoofdkantoor in Amsterdam gevestigd.

Vrumona is de innovatieve dorstlesser met gezondere en gedurfde keuzes voor iedereen. Met een gevarieerd merkportfolio van krachtige klassiekers en innovatieve producten, waaronder: Gatorade, Sourcy, Pepsi en Royal Club.

Groenhof Optiek is te vinden in winkelcentrum Groenhof te Amstelveen. In de moderne en ruim opgezette inrichting vindt u de laatste trends op het gebied van oogmode en oogzorg tezamen met een team van deskundige en enthousiaste professionals.

HPE is een belangrijke speler op het gebied van innovatieve netwerk, storage-oplossingen- en composable infrastructure.

Makita is een Japans merk dat bekend staat om kwalitatief elektrisch gereedschap.

MASCOT is een Deens bedrijf dat wereldwijd opereert en richt zich op de ontwikkeling en verkoop van de hoogste kwaliteit werkkleding en veiligheidsschoenen voor medewerkers op het gebied van onder meer bouw, service, transport en industrie.

MullerVisual is al meer dan tachtig jaar een begrip in Amsterdam. Dankzij hun innovatieve werkwijze en techniek van topkwaliteit zijn ze een van Nederlands meest toonaangevende grafimedia-ondernemingen, met nog steeds de persoonlijke service van een familiebedrijf.

Ajax en Nouryon hebben sinds 1 juli 2020 een driejarige overeenkomst. Nouryon, een internationaal opererende speler in productie van essentiële chemicaliën is Official Supplier van de club. Ajax en Nouryon zullen samen een activatieprogramma ontwikkelen, waarbij educatie een belangrijke focus krijgt. Nouryon heeft ongeveer 10.000 medewerkers, is actief in ruim 80 landen en heeft wereldwijd een enorm zakelijk netwerk.

De Oostenrijk Group is een internationaal opererende vervoersbedrijf uit Diemen. Dit bedrijf was in de jaren ’90 al sponsor van Ajax en keerde medio februari 2020 terug als Official Supplier.

  • SolarToday is sinds 2011 een groothandel voor installateurs in zonnepanelen. SolarToday onderscheidt zich met kwalitatief hoogwaardige producten, service en kenniscentrum op het gebied van duurzame energie. Naast een landelijke dekking zijn onlangs de eerste internationale activiteiten opgestart. In de samenwerking heeft SolarToday naast exposure-rechten diverse hospitality-mogelijkheden.

Stern is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern 21 toonaangevende automerken, waaronder Mercedes-Benz.