Uitduels voor mindervaliden

Nationale uitduels

Tickets voor een uitwedstrijd van Ajax kan je aanvragen via onderstaand formulier. Er zijn voor iedere wedstrijd een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Bij de toewijzing van kaarten wordt, naast het aantal aanmeldingen voor het duel, gekeken naar het aantal individuele aanmeldingen gedurende het seizoen. Hierbij geldt dat hoe vaker jij jezelf aanmeldt, hoe groter de kans dat je een kaart toegewezen krijgt.  gebeurt aan de hand van selectie o.b.v. het aantal aanmeldingen gedurende het seizoen voor uitduels. Een week voorafgaand aan de wedstrijd. Je wordt hierover per mail geïnformeerd.

Europese uitduels

Ook voor Europese uitduels is er altijd een beperkt aantal mindervalide kaarten beschikbaar. Daarnaast geldt dat vanaf het seizoen 2023/24 ook Europees voorrangrecht te verdienen is o.b.v. dezelfde regels als regulier. 

Zodra er meer informatie bekend is over een uitduel wordt het duel toegevoegd aan het aanmeldformulier. Mindervalide Ajacieden kunnen zich dan een week lang aanmelden. Vervolgens ontvangen alle Ajacieden die het formulier hebben ingevuld zo spoedig mogelijk bericht of er een kaart is toegewezen of niet. Ajax streeft ernaar i.v.m. het reisgemak dit zo snel mogelijk te doen. Mindervalide aankooprecht

Met mindervalide aankooprecht kan je tickets bestellen voor alle duels van Ajax. Als dit recht actief is op jouw account kan je ook plekken selecteren in het stadionoverzicht voor de mindervalide vakken. 

Heb je nog geen aankooprecht? Vraag deze dan aan door een mail te sturen met bewijs (zoals een Europese gehandicaptenparkeerkaart) naar mindervalide@ajax.nl.

 

Mindervalide

seizoenkaart

Momenteel is het niet mogelijk een seizoenkaart aan te vragen voor de mindervalidevakken. Voor deze speciaal ingerichte plekken in het stadion is alleen nog losse kaartverkoop per duel. Mochten de situatie veranderen dan wordt dit gedeeld via de officiële kanalen. 

 

Contactpunt mindervalide zaken

Heb jij nog andere specifieke vragen of opmerkingen over mindervalide zaken? Dan kan jij je melden bij het mindervalide contactpunt door een mail te sturen naar mindervalide@ajax.nl. Heb je algemene vragen of hulp nodig? Ga dan naar Ajax.nl/contact.