Doe mee aan de Doelpuntenactie en help de Voedselbank

Doelpunten actie 2022
Doelpunten actie 2022

Alle doelpunten die teams uit de onderbouw van Ajax (O8 t/m O12) tussen 5 maart en 28 mei maken zijn meer waard dan een overwinning!

Tags

  • #Doelpuntenactie

Socials

Ajax-jeugd scoort voor de Voedselbank

De Ajax-jeugd zet zich in als rolmodel door wat terug te geven aan de maatschappij. De doelstelling is om 500 doelpunten te maken. Wordt dit gehaald, dan zorgt de maatschappelijk partner ABN AMRO voor Foodball boxen. Begin juni gaat de Ajax-jeugd samen met de Ajax Vrouwen en vrijwilligers van ABN AMRO de Foodball boxen inpakken en brengen naar de Voedselbank.

Op deze actiepagina kan iedereen de doelpuntenactie volgen. Daarnaast is er ook te zien hoeveel doelpunten er al op dat moment zijn gemaakt en hoe dicht we bij het bereiken van ons doel zijn!

Scoor met ons mee!

Dit seizoen kun jij als supporter ook een bijdrage leveren aan de Doelpuntenactie 2022. Scoor mee door te doneren! Zo help je de Ajax-jeugd om zoveel mogelijk Foodball boxen te kunnen weggeven en ondersteun je tevens het project Foodball. De Foodball boxen worden gevuld met gezonde levensmiddelen en zijn een extraatje voor gezinnen met kinderen die aangesloten zijn bij de voedselbank in Amsterdam Zuidoost.

Alvast heel veel dank aan alle Ajacieden die deze actie (mede) ondersteunen! Doe je mee?

Doe mee!

Tags

  • #Doelpuntenactie

Socials