Ziggo eBattle Ajax Next ePlayer

Ajax & Ziggo op zoek naar nieuw FIFA-talent

Ajax Esports en Ziggo gaan via de Ziggo eBattle – Ajax Next ePlayer de komende maanden op zoek naar het grootste FIFA-talent. Via de Ajax Gaming Academy-applicatie kunnen FIFA-spelers uit Europa zich aanmelden. De online kwalificatietoernooien starten vanaf donderdag 28 januari.

In totaal vinden er acht kwalificatietoernooien plaats, verspreid over veertien weken. Hiervan zijn er zes PlayStation-kwalificaties, één Xbox-kwalificatie en nog één wildcardevent. De winnaars plaatsen zich voor de (offline) Grand Final, in Amsterdam.

De uiteindelijke winnaar van de Grand Final wordt één seizoen onderdeel van het Ajax Esports-team en ontvangt daarbij professionele coaching, personal training en een eigen Ajax-rugnummer. Vorig jaar wist Tjardo Paliama het toernooi te winnen en zich zo te kronen tot esporter van Ajax.

Het perfecte podium voor FIFA-talent
De beste speler wordt dus de nieuwste toevoeging aan het team van huidige esporters Dani Hagebeuk, Paliama en de Amerikaan Joey Calabro.  

Aanmelden voor de Ziggo eBattle – Ajax Next ePlayer
Heb jij het in je om de nieuwe esporter van AFC Ajax te worden? Meld je dan nu aan voor de online kwalificatietoernooien via de Ajax Gaming Academy-app.