Taylorjuichenhomepage

Highlights FC Volendam - Ajax | Vier Ajax-goals in Volendam

Ajax heeft met overtuigende cijfers gewonnen in Volendam. Zonder echt grootst te spelen pakten de Amsterdammers de drie punten tegen de nummer zeventien van de Eredivisie. De ploeg van John van ’t Schip toonde zich uitermate effectief in de afronding. Na een 0-1-ruststand liepen de Amsterdammers in de tweede helft uit naar een 1-4-overwinning.

• #VOLAJA

Renschheader

Samenvatting Ajax – Excelsior | In ondertal naar punt

Ajax heeft ook zijn tweede ontmoeting met Excelsior dit seizoen met 2-2 gelijkgespeeld. Chuba Akpom maakte een minuut voor tijd de gelijkmaker voor de Ajacieden, die sinds de 36e minuut in ondertal speelden na een rode kaart voor Steven Bergwijn. Devyne Rensch had een kleine tien minuten daarvoor de score geopend.

• #AJAEXC

Bergwijn1920 2

Highlights Ajax – FC Twente l Karakter getoond

Ajax heeft zondag een belangrijke zege in de strijd om de vijfde plek geboekt. De Ajacieden van John van 't Schip kwamen ondanks een achterstand halverwege winnend uit de strijd tegen FC Twente. Brian Brobbey kopte na 59 minuten de gelijkmaker binnen, waarna Steven Bergwijn in de 81e minuut de winnende maakte uit een strafschop: 2-1.

• #AJATWE

Hlynssonheaderfeyaja

Samenvatting Feyenoord - Ajax

Ajax heeft de Klassieker tegen Feyenoord met grote cijfers verloren. Na een 3-0-ruststand werd het uiteindelijk 6-0 in De Kuip.

• #FEYAJA

Rensch1920

Samenvatting Ajax – Go Ahead Eagles

Ajax is er donderdagavond niet in geslaagd de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles in winst om te zetten. Het werd 1-1 in de Johan Cruijff ArenA. Anton Gaaei had met een schitterende goal de score geopend en leek lange tijd de matchwinner te worden, maar in blessuretijd volgde de gelijkmaker van oud-Ajacied Bas Kuipers.