4 handige weetjes voor Ajax – Dynamo Kiev

4-handige-weetjes-voor-ajax-dynamo-kiev-
4-handige-weetjes-voor-ajax-dynamo-kiev-

Socials

Ajax – Dynamo Kiev op tv
De heenwedstrijd in de CL-play-offs is woensdag live te zien bij Veronica. De uitzending begint om 20:30 uur, de wedstrijd wordt vanaf 21:00 uur gespeeld in de uitverkochte Johan Cruijff ArenA. Ajax – Dynamo Kiev wordt ook uitgezonden op het betaalde voetbalkanaal van Ziggo Sport (dit is niet kanaal 14).

Ajax Radio
Voor de fans die geen tv kunnen of willen kijken, verzorgt Ajax Radio een liveverslag vanuit het stadion. Zo krijg je ook buiten de ArenA de stadionsfeer helemaal mee. Het wedstrijdverslag op Ajax Radio is te beluisteren via de officiële Ajax-app. Uiteraard vind je op de Ajax-app ook alle andere informatie over de wedstrijd.

The moment we've all been waiting for... �� #UCL #ajadyn

Een bericht gedeeld door AFC Ajax (@afcajax) op 21 Aug 2018 om 10:34 (PDT)

Geen vuurwerk
Vuurwerk is verboden in de ArenA en brengt de veiligheid van medesupporters ernstig in gevaar. Het afsteken van vuurwerk in een stadion is levensgevaarlijk. Daarnaast kan het leiden tot geldboetes, wedstrijden zonder publiek of uitsluiting van Europees voetbal.

Ajax doet daarbij ook een dringend beroep aan alle fans om woensdagavond in het uitverkochte stadion de trappen vrij te houden. Dit om nieuwe boetes en mogelijke zwaardere sancties te voorkomen.

Reisinfo
Houd bij je reis naar de ArenA ook altijd rekening met eventuele (ver)storingen op het spoor of op de weg. Met een goede planning ben je - normaal gesproken - op tijd voor de aftrap!

Plan hier je reisLees ook: Tadic: 'Wij kunnen Kiev pijn doen'
Bekijk ook: Emanuelson: 'De sfeer tegen Kiev was geweldig'

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl