5 handige weetjes voor Ajax – AEK Athene

5-handige-weetjes-voor-ajax-aek-athene
5-handige-weetjes-voor-ajax-aek-athene

Socials

Reis op tijd af naar de Johan Cruijff ArenA
De Johan Cruijff ArenA is uitverkocht voor het duel met AEK Athene. Het wordt dus druk in en rondom het stadion. Omdat er meerdere evenementen in de omgeving zijn, wordt het extra druk in het ArenA-gebied. 

Houd bij je reis naar de ArenA ook altijd rekening met eventuele (ver)storingen op het spoor of op de weg. Met een goede planning ben je - normaal gesproken - op tijd voor de aftrap!

Geen vuurwerk & houd trappen vrij
Vuurwerk is verboden in de ArenA en brengt de veiligheid van medesupporters ernstig in gevaar. Het afsteken van vuurwerk in een stadion is levensgevaarlijk. Daarnaast kan het leiden tot geldboetes, wedstrijden zonder publiek of uitsluiting van Europees voetbal. Steun de club op een positieve manier.

Ajax doet daarbij ook een dringend beroep aan alle fans om woensdagavond in het uitverkochte stadion de trappen vrij te houden. Dit om nieuwe boetes en mogelijke zwaardere sancties te voorkomen.

Ajax – AEK Athene op tv
De 1e wedstrijd in de groepsfase van de Champions League is woensdag live te zien bij Veronica. De uitzending begint om 18:00 uur. Het duel kan ook bekeken worden bij Ziggo Sport Voetbal.

Ajax Radio
Voor de fans die geen tv kunnen of willen kijken, verzorgt Ajax Radio een liveverslag vanuit het stadion. Zo krijg je ook buiten de ArenA de stadionsfeer helemaal mee. Het wedstrijdverslag op Ajax Radio is te beluisteren via de officiële Ajax-app. Uiteraard vind je op de Ajax-app ook alle andere informatie over de wedstrijd.

Heerlijke opwarmer
Op sportcomplex de Toekomst staat er woensdagmiddag nog een heerlijk voorgerecht op het programma. Ajax O19 en AEK Athene O19 treffen elkaar om 14:00 uur in de UEFA Youth League, in de volksmond ook wel de baby Champions League genoemd. De ploeg van John Heitinga is door de succesvolle kwalificatiecampagne van Ajax 1 ook verzekerd van Europees voetbal. Ajax O19 stuit op dezelfde tegenstanders.

Wil je aanwezig zijn bij de wedstrijd? Dat kan. Koop dan hier je ticket(s). De wedstrijd wordt ook live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Ajax.

Lees ook: Dolberg bij groepstraining daags voor aftrap CL

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Pro Shots

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl