Ajax - De Graafschap = Charity Matchday!

ajax-de-graafschap-charity-matchday
ajax-de-graafschap-charity-matchday

Socials

Tijdens Charity Matchday worden supporters in en om het stadion in de gelegenheid gesteld geld te doneren aan de Ajax Foundation. Dit kan cash, met een pinpas (contactloos bankieren) en via een Tikkie. Hoe klein ook, iedere bijdrage helpt. Het geld wordt gebruikt om kinderen die opgroeien in armoede te laten sporten en een Ajax-belevenis te bieden.

'Prachtig om je helden eens van dichtbij kunnen zien'

“Een geweldig initiatief”, zegt John Heitinga, ambassadeur van de Ajax Foundation. “Sporten is zo belangrijk voor kinderen: bewegen, plezier maken, het sociale gedeelte. Maar sporten kost ook geld, dus ik ben blij dat wij als Ajax zijnde op dat gebied een steentje kunnen bijdragen.” Ook vindt Heitinga het mooi dat de jeugdspelers van Ajax hun kaarten afstaan op 16 december. “Het is prachtig dat kinderen, die het thuis niet zo breed hebben, ook hun helden eens van dichtbij kunnen zien. Helemaal zo vlak voor de feestdagen, is het belangrijk om je daar voor in te zetten.”

Tikkie
Nu al een donatie doen? Dat kan met een Tikkie via ajax.nl/doneren

In en om de Johan Cruijff ArenA
Op deze feestelijke Dag voor de toekomst worden nog meer activiteiten georganiseerd die in het teken staan van Charity Matchday.

1️⃣ In de Ajax Fanshop is er een Smoothie Bar, waar onder andere de favoriete smoothie van Frenkie de Jong wordt verkocht. Deze kost € 2,50, opbrengst gaat natuurlijk naar Charity Matchday!
2️⃣ Eenzelfde Smoothie Bar is te vinden in het hoofgebouw (Amsterdam Zaal)
3️⃣ Bij beide Smoothie Bars wordt het Ajax Kookboek verkocht (€ 24,95, gedeelte opbrengst gaat naar Charity Matchday)
4️⃣ In de Ajax Fanshop en bij de 5 verkooppunten wordt de Ajax skills-bal verkocht. (€ 9,95 opbrengst naar Charity Matchday)
5️⃣ Door de hele ArenA lopen collectanten waar je een bijdrage (cash of pin) kunt achterlaten

Over de Ajax Foundation
De Ajax Foundation gelooft en investeert in een samenleving waarin alle kinderen gelijke kansen krijgen als het gaat om het ontdekken en ontwikkelen van hun talent en een gezond leven. Dit gebeurt door middel van maatschappelijke en sportieve initiatieven op het gebied van sport & gezondheid, sociale integratie en educatie. Denk hierbij aan het jaarlijkse bezoek van de A-selectie aan Kinderstad (VUmc), de Life Skills & Clinics op basisscholen, de More than Friends day voor kinderen met een beperking en het Community Scheme project in Kaapstad. ABN AMRO is maatschappelijk partner van de Ajax Foundation.

Doneer via Tikkie

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl