Ajax verlengt overeenkomst met Vrumona

ajax-verlengt-overeenkomst-met-vrumona
ajax-verlengt-overeenkomst-met-vrumona

Socials

Official Supplier Vrumona heeft als missie 'Goed en Gezond drinken voor Iedereen'. Dagelijks wordt er bij Vrumona hard gewerkt aan het reduceren van calorieën in haar producten. Daarnaast wordt samen met klanten gekeken naar het stimuleren van gezondere producten. Vrumona is onder meer bekend van eigen merken als SiSi, Sourcy, en Royal Club. Tevens heeft het de licentie voor merken als Gatorade, Pepsi, Rivella en 7UP. Binnen het suppliership bij Ajax zal de focus met name liggen op de merken Gatorade, Pepsi Max en Sourcy. De merknamen Pepsi en Gatorade zullen hoofdzakelijk te zien blijven op de LED-boarding bij wedstrijden van Ajax 1 in de Johan Cruijff ArenA, maar het gehele Vrumona-portfolio zal geschonken worden op sportpark De Toekomst en in het nieuwe supportershome.

Beide partijen hebben voorafgaand aan Ajax – Dynamo Kiev de samenwerkingsovereenkomst ondertekend en geproost op de toekomst.

Menno Geelen, Commercieel Directeur AFC Ajax: “Vrumona is een grote speler met mooie merken die dankzij deze overeenkomst verbonden blijven aan onze club. Buiten de levering van dranken aan ons sportpark De Toekomst zal Vrumona ook dranken leveren aan ons nieuwe supportershome. Wij hechten veel waarde aan langdurige partnerships en dat wordt ook met deze verlenging getoond.”

Murk Spits, Algemeen Directeur Vrumona: “Wij zijn trots om de komende 3 jaar wederom supplier te zijn van de grootste voetbalclub in Nederland. Gedreven door het gezamenlijke ondernemerschap wat ons beiden kenmerkt, willen we verder werken aan het gezonder maken van de consumpties op de Ajax-locaties en ook bij partnerclubs van Ajax.”

Tekst en beeld: Ajax Media

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl