Blom fluit Ajax - De Graafschap

blom-fluit-ajax-de-graafschap
blom-fluit-ajax-de-graafschap

Socials

Blom floot eerder dit seizoen het bekerduel met Go Ahead Eagles (3-0-zege). Ook was hij leidsman bij het uitduel in Venlo tegen VVV-Venlo (0-1-winst). In die wedstrijd was veel te doen om de VAR, die een doelpunt van VVV afkeurde en Ajax een penalty gaf. De VAR greep echter niet in bij een ernstige overtreding op Frenkie de Jong.

Uiteraard is er zondag wederom een VAR aangesteld. Dit keer Bas Nijhuis. Daarbij wordt hij geassisteerd door Frank Jansen. Clay Ruperti is de vierde official.

Ajax - De Graafschap staat in het teken van Charity Matchday, ook wel de Dag voor de toekomst genoemd. Er wordt rond deze wedstrijd geld ingezameld voor de Ajax Foundation. Het geld wordt gebruikt om kinderen die opgroeien in armoede te laten sporten en een Ajax-belevenis te bieden. Lees meer of doneer via ajax.nl/doneren.

Gözübüyük fluit bekerduel
Tevens zijn de scheidsrechters aangewezen voor de bekerwedstrijd bij Roda JC, op woensdag 19 december in Kerkrade. Serdar Gözübüyük fluit dat duel. Hij wordt bijgestaan door Charl Schaap en Jan de Vries. De vierde official is Martin Pérez.

Lees ook: Ajax - De Graafschap = Charity Matchday

Tekst en beeld: Ajax.nl

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl