De warming-up voor Ajax - Real Madrid!

de-warming-up-voor-ajax-real-madrid
de-warming-up-voor-ajax-real-madrid

Socials

1. Kom vroeg naar het stadion
Zowel de Johan Cruijff ArenA als de Ziggo Dome zijn uitverkocht. Hierdoor zal het druk zijn in het ArenA-gebied. Daarnaast zal de toegangscontrole bij beide locaties de nodige tijd in beslag nemen. Ajax roept supporters dan ook op om op tijd te komen en niets te missen. De Johan Cruijff ArenA opent de deuren om 19.30 uur en de Ziggo Dome gaat al om 18.30 uur open vanwege het voorprogramma.

2. Ajax – Real Madrid op Facebook en tv
Het duel is woensdag live te zien bij Veronica, de uitzending begint om 20:30 uur. Het duel wordt vanaf 21:00 uur gespeeld in de uitverkochte Johan Cruijff ArenA. Daarnaast wordt het ook uitgezonden op het betaalde voetbalkanaal van Ziggo Sport (dit is niet kanaal 14).

Voor Braziliaanse Ajax-fans is er nog een andere manier. Het duel wordt namelijk ook live uitgezonden op Facebook. De uitzending zal uitsluitend te zien zijn in Brazilië. Lees hieronder meer.

3. Ajax Radio
Voor de fans die geen tv kunnen of willen kijken, verzorgt Ajax Radio een liveverslag vanuit het stadion. Zo krijg je ook buiten de ArenA de stadionsfeer helemaal mee. Het wedstrijdverslag op Ajax Radio is te beluisteren via de officiële Ajax-app. Uiteraard vind je op de Ajax-app ook alle andere informatie over de wedstrijd.

4. Tassenbeleid
Houd er rekening mee dat tassen groter dan A4- formaat niet worden toegelaten tot het stadion. Ditzelfde beleid geldt in de Ziggo Dome. Op het ArenA-park is slechts een beperkt aantal kluisjes aanwezig. Laat tassen dus zoveel mogelijk thuis of in de auto.

5. Huisregels
Helaas heeft Ajax dit jaar al de nodige straffen van de UEFA ontvangen. We doen dan ook een dringend beroep op supporters om trappen vrij te houden, geen vuurwerk mee te nemen en geen voorwerpen of vloeistoffen te gooien. Overtreding van de huisregels leidt tot boetes van de UEFA voor de club. Naast het opleggen van een stadionverbod, zal de UEFA-boete ook aan overtreders worden doorbelast. Dupeer de club en jezelf dus niet!

6. Zwarthandel
Ajax heeft gemerkt dat voor de wedstrijd tegen Real Madrid veelvuldig kaarten zijn aangeboden op websites zoals Marktplaats en Viagogo. Wij willen er nogmaals op wijzen dat deze kaarten geblokkeerd, vervalst of ongeldig kunnen zijn en dat de kans groot is dat de gebruiker wordt geweigerd bij de ingang of van de tribune, zonder dat enig recht op restitutie vanuit Ajax bestaat.

Lees ook: Liveblog: Trainingen en persconferenties van Ajax en Real Madrid
Bekijk ook:
Ten Hag: 'Zijn allemaal erg gemotiveerd'

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Pro Shots

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl