Eenvoudige middag voor Ajax Vrouwen

eenvoudige-middag-voor-ajax-vrouwen
eenvoudige-middag-voor-ajax-vrouwen

Socials

Afgelopen week verloor het team van tranier Benno NIhom kansloos met 0-4 van Olympique Lyon. Woensdag 31 oktober staat de return op het programma en volgende week is er een competitievrij weekend.

Veel wisselingen
Dus konden de Ajacieden volle bak aan de slag met de Rotterdamse opponenten. Nihom had zijn basiself op vele plaatsen veranderd. Zo stonden Akkerman, Røddik, Van der Linden, Verhoeve en Linda Bakker niet aan het vertrek. Voor hen speelden Dijkstra, Doorn, Munsterman, Van den Bighelaar en Eshly Bakker.

Na bijna een half uur spelen opende Iina Salmi op schitterende wijze de score.

What a screamer! ��#ajaexc pic.twitter.com/fl2QAMV72x

— Ajax Vrouwen (@AjaxVrouwen) 21 oktober 2018

Twee minuten kreeg de goal een vervolg: dit keer was het Marjolijn van den Bighelaar die raakte mikte, 2-0. Met die marge van 2 gingen beide ploegen naar de kleedkamer.

Ajax loopt ver weg van Excelsior
Na rust nam Ajax verder afstand van Excelsior Barendrecht. De 3-0 kwam uit het boekje: de voorzet kwam van rechts, het klaarleggen deed Jansen en Van den Bighelaar rondde de keurige aanval netjes af, 3-0. Vanity Lewerissa deed vervolgens ook nog een duit in het zakje. In de 73e minuut maakte zij 4-0. Ellen Jansen bepaalde uiteindelijk in de 83e minuut met haar 7e competitiegoal de eindstand op 5-0.

Ajax Vrouwen: Kop; Van der Most (67. L. Bakker), Dijkstra, Doorn, Van Es, Munsterman, Salmi (67. Verhoeve), Jansen, Van den Bighelaar, E. Bakker, Lewerissa (75. Van de Velde)

Lees ook: Ajax Vrouwen niet opgewassen tegen Olympique Lyon

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Jasper Ruhé

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl