Informatie kaartverkoop achtste finales CL Ajax - Real Madrid

informatie-kaartverkoop-achtste-finales-cl-ajax-real-madrid
informatie-kaartverkoop-achtste-finales-cl-ajax-real-madrid

Socials

Eigen stoel verkoop seizoenkaarthouders
Vanwege de enorme populariteit is voor deze wedstrijd bij uitzondering besloten om seizoenkaarthouders de mogelijkheid te geven om hun eigen stoel te kopen. Vanaf 14 januari 10:00 uur kunnen zij 2 dagen lang als 1e en met 10% korting een ticket voor hun eigen stoel in de Johan Cruijff ArenA kopen. Het is ook mogelijk voor een seizoenkaarthouder om een andere plek in het stadion te kopen, de eigen plek reservering komt dan te vervallen. 

De reservering voor seizoenkaarthouders staat op 14 januari om 10:00 uur klaar in hun Online Ticketshop-account (Inloggen > Mijn Ajax > Mijn Reserveringen). Een kaart is voor seizoenkaarthouders verkrijgbaar vanaf €49,50. Vanaf 15 januari 22:00 uur vervalt het recht om de vaste plek te kopen. Daarna is het voor seizoenkaarthouders niet meer mogelijk om met voorrang een kaart te kopen.

We've met 12 times, @RealMadrid! ��

More ➡️ https://t.co/VxDMFuu5Bj#UCL #UCLdraw #ajarea pic.twitter.com/Tky8ce9lCY

— AFC Ajax (@AFCAjax) 17 december 2018

Uitzonderingen door UEFA
Voor een aantal seizoenkaarthouders is het helaas niet mogelijk om hun eigen plek te kopen. Dit komt door de verplichtingen die we hebben tegenover de UEFA. Met deze Ajacieden nemen we via e-mail contact op om het alternatief uit te leggen. Vanzelfsprekend behouden ook zij het recht om met voorrang kaarten te kopen voor Ajax – Real Madrid.

Verkoopschema
Mochten er na de verkoop aan seizoenkaarthouders nog kaarten beschikbaar zijn, dan kunnen leden van de Supportersvereniging Ajax vanaf donderdag 17 januari 10:00 uur 1 kaart per lidmaatschap kopen.

De verkoop voltrekt zich via onderstaand schema:

F-Side
Voor de F-Side start de verkoop van kaarten ook maandag 14 januari om 10:00 uur. Voor seizoenkaarthouders van de F-Side staat ook een reservering van 1 kaart voor hun eigen seizoenkaart-plek klaar in het Online Ticketshop-account. Mochten deze ergens anders in het stadion willen zitten, is dat natuurlijk mogelijk.

Mindervaliden
Na de seizoenkaartverkoop gaan op donderdag 17 januari om 10:00 uur de overgebleven mindervaliden-kaarten in de verkoop. Mochten er nog kaarten beschikbaar zijn, heb je een Mindervaliden Club Card nodig om 1 set (1 voor begeleider, 1 voor mindervalide) aan kaarten te kunnen kopen.

Uitwedstrijden
Zodra we meer weten zullen we via de Ajax-kanalen ook meer informatie geven over het bezoeken van de uitwedstrijd tegen Real Madrid. Hou er rekening mee dat je een (seizoen) Club Card op je eigen naam moet hebben om in aanmerking te komen voor een kaart.

Speeldata en kaartverkoopnieuws zijn altijd onder voorbehoud.

Lees ook: Real Madrid 12 keer eerder tegenstander van Ajax

Tekst en beelden: Ajax.nl

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl