KNVB Beker: vanaf € 5 naar Ajax – Go Ahead Eagles

knvb-beker-vanaf-5-naar-ajax-go-ahead-eagles
knvb-beker-vanaf-5-naar-ajax-go-ahead-eagles

Socials

De kaartverkoop voor Ajax – Go Ahead Eagles begint zaterdag om 10:00 uur. Tickets voor de 2e ronde KNVB Beker zijn op de korte zijde verkrijgbaar voor € 5 en op de lange zijde voor € 7,50. De wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA wordt gespeeld op woensdag 31 oktober om 20.45 uur.

Seizoenkaarthouders kunnen als eerst tickets bestellen. Per seizoenkaart, lidmaatschap van de Supportersvereniging Ajax of Club Card mogen 4 kaarten worden gekocht. De 1e ring gaat eerst in de verkoop en als deze uitverkocht is, gaat de 2e ring in de verkoop.

Het verkoopschema voltrekt zich als volgt ⤵️

Club Card nodig
Voor deze wedstrijd geldt een Club Card-verplichting. Als je er nog geen hebt, kan je voor € 6 een Clubcard bestellen, deze is 5 jaar geldig.

F-Side
Voor de F-Side start de verkoop ook zaterdag 6 oktober om 10:00 uur. Seizoenkaarthouders van de F-Side kunnen 1 kaart per seizoenkaart kopen voor hun vakken.

Mindervaliden
Mindervalide seizoenkaarthouders kunnen eveneens vanaf zaterdag een setje kaarten kopen voor henzelf en een begeleider. De begeleiderskaart is in dit geval gratis. Club Card-houders kunnen, bij beschikbaarheid, vanaf 9 oktober kaarten kopen.

Voorrang met een SVA-lidmaatschap
Als lid van de Supportersvereniging Ajax mag je met voorrang kaarten kopen voor deze wedstrijd. Interesse? Klik dan hier om te lezen wat een lid van de SVA voor voordelen krijgt.

Tekst en beeld: Ajax.nl

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl