Let op: Ajax Open Dag start om 14:00 uur

let-op-ajax-open-dag-start-om-1400-uur-
let-op-ajax-open-dag-start-om-1400-uur-

Socials

Plan je reis
Ben jij van plan om naar de Ajax Open Dag te gaan? Kom niet voor verrassingen te staan en plan je reis via deze website.

Wij hebben er vertrouwen dat het een mooie Open Dag gaat worden. 

Festiviteiten & spelerspresentatie
In de Johan Cruijff ArenA en op het ArenA Park vinden vanaf 14:00 uur festiviteiten en clinics plaats. Op het podium in het ArenA Park zijn optredens en artiesten te zien en rond 15:30 uur de spelerspresentatie van Ajax 1. Op het trainingsveld aan de noordkant van de ArenA vinden de gehele dag inloopclinics plaats in het kader van 50 jaar Bijlmer.

Ook de handtekeningenjagers kunnen hun hart ophalen. Van 16:00 uur tot 17:00 uur zullen spelers van Ajax in Afas Live hun krabbel zetten en samen met fans op de foto gaan. Kom op tijd, want vol = vol.

Johan Cruijff ArenA
Tijdens de Open Dag kunnen alle bezoekers een blik werpen in de Johan Cruijff ArenA. Via ingang Zuid H is iedereen welkom om het grootste stadion van Nederland van binnen te bekijken. Voor de supporters die graag een rondleiding in de ArenA willen bijwonen, is er een unieke Open Dag aanbieding beschikbaar.

Voor slechts €5 krijg je op 28 juli een rondleiding door o.a. de kleedkamers, de perskamer en de Ajax Gallery of Fame. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

Ziggo eBattle F1
Ben jij de nieuwe Max Verstappen? Laat het zien in de Ziggo eBattle F1-truck. Deze is uitgerust met 10 racestoelen, zodat iedereen kan proberen de beste rondetijd neer te zetten. De snelste coureur van de dag gaat naar huis met een speciale Ziggo eBattle F1-bokaal, een gloednieuw Ajax-shirt en maakt kans op een finaleplek live op Ziggo Sport.

Huisregels en informatie buurtbewoners
Tijdens de Open Dag zijn de huisregels van de ArenA van toepassing. Dit betekent dat er in de ArenA geen kinderwagens en flesjes/blikjes aanwezig mogen zijn. In onderstaand bestand vindt u alle informatie voor buurtbewoners. Op het terrein en in de ArenA mag geen vuurwerk zijn.

Parkeren
Parkeren kan bij Borchland, voor € 5 (hele dag).

Informatiebrief bewoners en bedrijven Ajax Open Dag 2018 (DOCX 74kb )

Het volledige programma is als volgt:

De staf, spelers en speelsters kijken uit naar jouw aanwezigheid!

Lees ook: Ajax Open Dag: 10 foto's uit de oude doos
Bekijk ook:
Dolberg: 'Het voelde goed'

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl