Ook Team Ajax belegt trainingskamp in de USA

ook-team-ajax-belegt-trainingskamp-in-de-usa-
ook-team-ajax-belegt-trainingskamp-in-de-usa-

Socials

Na een goede vlucht arriveerde Team Ajax maandag rond de middag in Amerika. Dani Hagebeuk vloog samen met teammanager Absalom. Personal coach Mahdi, de winnaar van de Ziggo eBattle Abdullah Waiss en zijn vriend Adam Ryan pakten het vliegtuig vanuit Amsterdam naar Florida. Ajax' nieuwe eSporter Tore sloot aan vanuit São Paulo en Joey Calabro verwelkomde zijn teamgenoten vanuit zijn thuisland.

Dag 2: dinsdag
Met Joey en Tore erbij was Team Ajax compleet en maakte de eSporters van Ajax zich op voor de 1e volledige dag in Amerika. Dag 2 van het trainingskamp begon met een 0-meting door de personal trainer. Met een intensieve sportochtend achter de rug vertrok de Amsterdamse enclave naar de Universal Studios. Nadat Ajax eSports het hele park had gezien, werd de dag afgesloten bij de Legends Match van Ajax tegen São Paulo.

Dag 3: woensdag
Ook de 3e dag begint met sporten onder leiding van personal trainer Mahdi. Na de training staan er voor Team Ajax woensdag ook kwalificaties voor de FIFA eClub World Cup op het programma. Daarin nemen Dani en Joey het in de groepsfase op tegen 7 verschillende teams, waaronder het oude team van Joey (NYCFC) en tegen oud teamgenoot Lev (FazeClan). Dani zal Ajax vertegenwoordigen op de Playstation en Joey zal zijn wedstrijden spelen op de Xbox.


Wil je op de hoogte blijven van de verrichtingen van Team Ajax in de USA? Volg dan Ajax eSports op Instagram en Twitter.

Lees ook: Ajax lanceert Ajax Gaming Academy

Tekst en beeld: Ajax.nl

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl