Stilte voor de 'Sturm' in Johan Cruijff ArenA

stilte-voor-de-sturm-in-johan-cruijff-arena
stilte-voor-de-sturm-in-johan-cruijff-arena

Socials

In dit duel in de 2e voorronde van de UEFA Champions League moeten de Ajacieden er meteen staan. De selectie is er klaar voor. Achter de naam van Kasper Dolberg staat een vraagteken (probleem buikwand), maar verder is iedereen fit. Ook Daley Blind en Dusan Tadic zijn inzetbaar gaf coach Erik ten Hag eerder op de dag aan tijdens de persconferentie.

1e keer Johan Cruijff ArenA
Niet alleen de spelers zijn er klaar voor, de Johan Cruijff ArenA is dat ook. De wedstrijd tegen Sturm Graz is het eerste officiƫle duel dat Ajax speelt sinds de naam van het stadion is veranderd. Mooi om te zien is dat op heel veel plekken de naamswijziging is doorgevoerd, zoals het bord boven de spelerstunnel. Daar liepen de Ajacieden aan het eind van de middag onderdoor toen ze zich opmaakten voor de laatste training.

Gedeeltelijk besloten
Terwijl de temperatuur de 30 graden aantikte werd er een warming-up gedaan, een rondo in 2 grote groepen en een positiespel. Daarna ging de training besloten verder in een lege, maar prachtige Johan Cruijff ArenA. Stilte voor de Sturm. Woensdag zal het - natuurlijk op het eerbetoon voor Heinz Schilcher na - allemaal anders zijn. Het stadion is uitverkocht, aftrap 20:30 uur.

Lees ook: Ten Hag kijkt uit naar Sturm Graz

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl