Terugblik weekend: Dani en Joey gekwalificeerd voor FUT Cup #4

terugblik-weekend-dani-en-joey-gekwalificeerd-voor-fut-cup-4
terugblik-weekend-dani-en-joey-gekwalificeerd-voor-fut-cup-4

Socials

Ook dit weekend deed Team Ajax er alles aan om de perfecte score te behalen in de Weekend League. Dani slaagde hierin door 30 wedstrijden te winnen. Een penaltyserie zorgde ervoor dat Bob in zijn laatste wedstrijd niet de volle winst wist te pakken. Joey won 28 van de 30 wedstrijden en zo kwam Team Ajax op een totaal van 87 overwinningen.

29-1 lost on penalties. Probably going to miss out on top100. I love this game #EvraVoice - Great weekend overall πŸ˜₯ pic.twitter.com/6Z1GGkqE9i

β€” Bob Michel van Uden (@AjaxBob95) 30 december 2018

Kwalificatie FUT Champions Cup #4
Buiten de Weekend League stond voor Team Ajax ook plaatsing voor de FUT Champions Cup #4 op het spel. Dani en Joey wisten zich beide te kwalificeren. Alleen Bob slaagde niet in die opzet, hij vloog er in de knock-outfase uit.

VVAAAMMMOOOSSSSSSSS!!!!! 😁

Fut Champions Cup 4:QUALIFIED βœ…

πŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺ pic.twitter.com/IWqc46u8kK

β€” Dani Hagebeuk (@DaniHagebeuk) 30 december 2018

I am so damn happy right now...I have qualified for the FCC #4. LETS FRIGGIN GO!!! After a rough patch I'm finally back in it. Ggs to all of my opponents ❀️ and thanks for the support you guys are the best pic.twitter.com/hOWjd5AUBJ

β€” Joey (@AjaxJoey94) 31 december 2018

eDivisie
Voor Dani was het dit weekend extra druk. Buiten de Weekend League en de kwalificatie van de FUT Champions Cup moest hij ook spelen voor de eDivisie. Na de gewonnen kwartfinale tegen Bas Quist van Excelsior was Tony Kok van PEC Zwolle de tegenstander in de halve finale.

De regerend kampioen van de eDivisie speelde 2 keer met 1-1 gelijk tegen de eSporter van PEC en dus moest de wedstrijd beslist worden op een β€˜golden goal’. Kok trok uiteindelijk aan het langste eind en dus strandde Dani bij de laatste 4 van de eDivisie.

#TeamAjax is out. πŸ˜”

Unfortunately, we lost due to a golden goal versus PEC Zwolle. Were some really close games, but not the result we hoped for.

Good luck in the final Tony! pic.twitter.com/fLixr0nANv

β€” Ajax eSports (@AFCAjax_eSports) 30 december 2018

Lees ook: Ajax lanceert Gaming Acadamy

Tekst en beeld: Ajax.nl

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl