Volle Ajax Fanshop voor Mister Ajax

volle-ajax-fanshop-voor-mister-ajax
volle-ajax-fanshop-voor-mister-ajax

Socials

De sessie zou eigenlijk na het middaguur starten, maar het zei voldoende dat de 1e geïnteresseerden zich al een halfuur eerder meldden. Het bezoek was zeer gevarieerd en bestond uit verschillende generatie Ajacieden.

Handen schudden & selfies
Oudere-fans die Sjaak Swart nog van vroeger kenden, wensten hem graag de hand te schudden. En in sommige gevallen hadden ze hun kleinkinderen meegenomen. Die op hun beurt natuurlijk graag met het clubicoon van Ajax op de foto gingen. Of een selfie namen.

Er zijn 2 versies van SJAAK SWART 80. De normale editie vond in de Kalverstraat gretig aftrek en raakte zo goed als uitverkocht. Daarnaast is er een luxe editie in omloop, bestaande uit een prachtig shirt uit Sjaak Swart’s tijd als voetballer, een fotokaart en een luxebox.

Bestel SJAAK SWART 80


Sjaak Swart is op 3 juli 2018 80 jaar geworden. Bij de verjaardag van deze legendarische Ajacied is SJAAK SWART 80 verschenen, een spectaculair carrièreboek van een onverbeterlijke liefhebber. Het boek is een coproductie van Ajax en boekenpartner Kick uitgevers.

Lees ook: Mister Ajax & friends genieten van boekpresentatie SJAAK SWART 80

Tekst en beeld: Ajax.nl

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl