Wijzigingen rugnummers

wijzigingen-rugnummers
wijzigingen-rugnummers

Socials

Hierop zijn enkele wijzigingen ten opzichte van de vorige lijst. Dusan Tadic speelt vanaf de komende wedstrijd met rugnummer 10. Hakim Ziyech heeft rugnummer 22 terug, waarmee hij in zijn 1e seizoen bij Ajax succesvol was. Benjamin van Leer heeft vanaf nu het cijfer 16 op zijn rug. De overige nummers zijn ongewijzigd gebleven.

Nadat Ziyech zijn vertrekwens bekend had gemaakt, ging Ajax op zoek naar een geschikte opvolger. Directeur spelersbeleid Marc Overmars: β€œToen er een kans was om Dusan Tadic naar Ajax te halen, bleek tijdens de gesprekken dat het zijn uitdrukkelijke wens was om met nummer 10 te spelen. Daar heb ik toen mee ingestemd. In de tussentijd is geen transfer voor Hakim tot stand gekomen. En wij zijn blij dat hij hier nog speelt. Enkele weken geleden hebben wij het met Hakim en zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli besproken. Zij zijn het er niet mee eens. Hakim speelt nu met het nummer waarmee hij bij Ajax begon en de UEFA Europa League-finale haalde. Ik heb veel waardering voor de manier hoe Hakim hiermee om is gegaan.”

🚨 Let op! 🚨

Shirt gekocht in 1 van de Fanshops?
Ruil het shirt fysiek om! πŸ‘•

Shirt gekocht in de Online Fanshop?
Dan heb je vanuit #Ajax als het goed is een mail ontvangen! πŸ“¨

β€” AFC Ajax (@AFCAjax) 3 augustus 2018

Fans die een shirt (en/of broekje) hebben gekocht met het oude rugnummer van Tadic of Ziyech mogen deze kosteloos ruilen. Dit geldt voor aankopen vanaf 28 april 2018. Deze ruilactie is mogelijk t/m 31 december 2018.

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl