Ziggo en Ajax op zoek naar beste FIFA-speler ter wereld

ziggo-en-ajax-op-zoek-naar-beste-fifa-speler-ter-wereld-
ziggo-en-ajax-op-zoek-naar-beste-fifa-speler-ter-wereld-

Socials

De wekelijkse FIFA-toernooien staan open voor alle 110 miljoen FIFA 19-spelers in de wereld. Deelnemers maken namelijk niet alleen kans om professioneel ePlayer te worden. Gamers die het gewoon leuk vinden om mee te doen, spelen ook om VIP-tickets voor Ajax-wedstrijden, wedstrijdshirts en andere mooie prijzen.

Het online format gaat 16 januari 2019 van start voor alle Europese spelers. Vanaf dan worden wekelijks online kwalificatietoernooien gespeeld. De beste 64 FIFA-spelers van de wekelijkse Ziggo eBattles kwalificeren zich voor de maandelijkse play-offs. Via deze play-offs kunnen spelers zich plaatsen voor de Europese finale.

In de grote finale in Amsterdam wordt uiteindelijk in een liveshow bekend wie het eSports-team van Ajax komt versterken

De beste 4 spelers uit Europa nemen het daarna in de Ziggo eBattle Grand Final op tegen de winnaars van de door Ajax eSports georganiseerde toernooien in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Aziƫ. In de grote finale in Amsterdam wordt uiteindelijk in een liveshow bekend wie het eSports-team van Ajax komt versterken en collega wordt van Dani Hagebeuk en Joey Calabro. Er worden toernooien georganiseerd op PlayStation 4 en Xbox One.

Aanmelden voor de Ziggo eBattle: Ajax next ePlayer
Alle FIFA-spelers die ePlayer van Ajax willen worden kunnen zich aanmelden via de Ajax Gaming Academy. Het platform is te bereiken via www.ajaxgamingacademy.com.

Tekst en beeld: Ajax.nl

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl