Aandachtspunten en handige informatie voor Ajax - PAOK

aandachtspunten-en-handige-informatie-voor-ajax-paok
aandachtspunten-en-handige-informatie-voor-ajax-paok

Socials

Ajax – PAOK voor heel Nederland op Ziggo
De thuiswedstrijd tegen PAOK is voor iedereen exclusief en gratis te zien op Ziggo Sport. Mocht je niet in het stadion zijn, dan kan je deze voetbalavond vanaf de bank meebeleven. Voor Ziggo-klanten is de wedstrijd te zien op Ziggo Sport kanaal 14. Bij overige providers is Ziggo Sport Select gratis beschikbaar. De voorbeschouwing start om 20:00 uur.

Kom op tijd naar de Johan Cruijff ArenA!
Het stadion is uitverkocht en daarom kan het druk zijn bij de ingangen. Het stadion gaat om 19:00 uur open. Hou er verder rekening mee dat tassen die groter zijn dan A4-formaat het stadion niet in mogen. Er is beperkte (betaalde) opslagmogelijkheid op het ArenA park, tegenover ingang G.

UEFA-straffen
Vorig seizoen is Ajax meermaals bestraft voor het gedrag van sommige supporters. De sancties die worden opgelegd worden steeds hoger en kunnen leiden tot wedstrijden zonder (een deel van het) publiek. Ajax doet een dringend beroep op supporters om trappen en vluchtwegen vrij te houden, geen vuurwerk af te steken en geen voorwerpen of vloeistoffen te gooien. Hiermee dupeer je niet alleen de club en je medesupporters maar ook jezelf. Naast dat er een landelijke stadionverbod opgelegd wordt, wordt de UEFA-boete waar mogelijk ook doorbelast aan de veroorzakers ervan. Dit bedraagt al snel duizenden euro’s.

Ajax Radio
Voor de fans die geen tv kunnen of willen kijken, verzorgt Ajax Radio een liveverslag vanuit het stadion. Zo krijg je ook buiten de ArenA de stadionsfeer helemaal mee. Het wedstrijdverslag op Ajax Radio is te beluisteren via de officiële Ajax-app. Uiteraard vind je op de Ajax-app ook alle andere informatie over de wedstrijd.

Lees ook: Ten Hag kondigt aanvallend Ajax aan: 'Dat past bij ons'
Bekijk ook: Mazraoui: 'Weten van vorig jaar hoe de ArenA kan kolken'

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl & Pro Shots

Socials