Aandachtspunten voor Ajax - Lille

aandachtspunten-voor-ajax-lille
aandachtspunten-voor-ajax-lille

Socials

Kom op tijd naar de Johan Cruijff ArenA!
Het stadion is uitverkocht en daarom kan het druk zijn bij de ingangen. Het stadion gaat om 19:30 uur open. Houd er verder rekening mee dat tassen die groter zijn dan A4-formaat het stadion niet in mogen.

Ga niet op de trappen zitten
Houd de trappen vrij. Dit zijn vluchtwegen en nodig voor snelle hulpverlening bij EHBO-gevallen. Daarnaast ziet de UEFA er op toe dat deze vrij zijn en worden hoge boetes opgelegd als dat niet het geval is.

Heerlijk voorgerecht
Om 14:00 uur is er al een heerlijk voorgerecht. In de UEFA Youth League nemen Ajax O19 - Lille O19 het tegen elkaar op. Het duel is in Nederland live te zien op ons YouTube-kanaal.

op ons YouTube-kanaal.

Ajax Radio
Voor de fans die geen tv kunnen of willen kijken, verzorgt Ajax Radio een liveverslag vanuit het stadion. Zo krijg je ook buiten de ArenA de stadionsfeer helemaal mee. Het wedstrijdverslag op Ajax Radio is te beluisteren via de officiële Ajax-app. Uiteraard vind je op de Ajax-app ook alle andere informatie over de wedstrijd.

Ajax – Lille op tv
Het 1e groepsduel is live te zien bij Veronica. De uitzending begint om 20:30 uur. Het duel kan ook bekeken worden bij Ziggo Sport Voetbal.

Lees ook: Liveblog Ajax - Lille
Bekijk ook
: Álvarez: 'Heb veel belangrijke goals gemaakt'

Tekst en beeld: Ajax.nl

Socials