Ajax en BBIN tekenen officieel regionaal partnership

ajax-en-bbin-tekenen-officieel-regionaal-partnership
ajax-en-bbin-tekenen-officieel-regionaal-partnership

Socials

Commercieel directeur van Ajax, Menno Geelen: "We zijn verheugd om deze nieuwe samenwerking met BBIN aan te mogen kondigen. Dit partnership is exclusief voor Groot-China. China is één van de belangrijkste strategische markten voor Ajax en we zijn constant op zoek naar nieuwe kansen om onze groeiende fanbase daar te betrekken. Wij geloven dat deze samenwerking, samen met onze andere Aziatische partners, het merk Ajax wereldwijd kan versterken."

BBIN: "Ajax speelt in de Eredivisie altijd voor de titel en heeft in zijn geschiedenis al vele prijzen gewonnen. Ze hebben weergaloos gepresteerd in de UEFA Champions League in 2018-2019 en hebben daarmee over de hele wereld de aandacht getrokken, ook van veel supporters in Azië. We kijken uit naar een nieuw hoofdstuk met Ajax in de voorspoedige toekomst van BBIN."

iGaming software supplier
BBIN is een toegewijde iGaming software supplier die de platform integration service verbetert om te voldoen aan de verschillende vereisten van gebruikers. Het platform verzamelde al bekende partners van over de hele wereld om de diversiteit aan games te vergroten en de gebruikerservaring te versterken. BBIN werd genomineerd voor en is bekroond met grote internationale prijzen, een bewijs van de invloed en de reputatie van BBIN in de iGaming-industrie.

Lees ook: Ajax start samenwerking met MyHeritage

Tekst & beeld: Ajax.nl

Socials