Ajax en Enterprise Car Sharing & Rental sluiten overeenkomst

ajax-en-enterprise-car-sharing-rental-sluiten-overeenkomst
ajax-en-enterprise-car-sharing-rental-sluiten-overeenkomst

Socials

Thomas Wolters, oprichter van Enterprise Car Sharing & Rental in Nederland: “Vooral in de stedelijke gebieden ontwikkelt zich in een rap tempo een andere kijk op mobiliteit en autobezit. We delen onze auto’s graag met iedereen die een mobiliteitsbehoefte heeft. Met onze car-sharing en rental-oplossingen voor de consument en bedrijven laten we een snelle groei zien met short-lease, dag rental en by-the-hour producten.”

Miljoenen fans
Over de samenwerking met Ajax: “Ons UEFA Europa League sponsorship loopt al vanaf 2015 en draagt significant bij aan de groei van onze Europese naamsbekendheid. Als Official Supplier van Ajax kunnen we een volgende stap zetten in de positionering van het merk Enterprise in Nederland. We gaan gedurende de seizoenen verschillende activaties ontwikkelingen. Doordat Ajax zowel miljoenen fans bereikt en ook een groot zakelijk netwerk heeft, kunnen we dat doen in beide klantsegmenten.”

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax: “Tijdens de gesprekken met Enterprise werd inzichtelijk dat Ajax en Enterprise elkaar de komende jaren kunnen versterken. Dat een wereldwijd groot merk als Enterprise zich langdurig aan ons wil verbinden, biedt veel nieuwe kansen. Enterprise zal ons onder andere tijdens internationale activiteiten ondersteunen op het vlak van mobiliteit. Daarnaast kunnen we via dit suppliership zorgen voor voordelen richting onze fans en het zakelijke netwerk.”

Familiebedrijf
Het Amerikaanse familiebedrijf Enterprise Holding is uitgegroeid tot één van de grootste mobiliteitsaanbieders ter wereld met een jaaromzet van 23,3 miljard euro. Sinds 2013 is haar Nederlandse franchise met het hoofdkantoor in Amsterdam gevestigd en bedient zij klanten door heel Nederland.

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl

Socials