Ajax en Guangzhou R&F FC breiden partnership uit

ajax-en-guangzhou-rf-fc-breiden-partnership-uit
ajax-en-guangzhou-rf-fc-breiden-partnership-uit

Socials

Ajax en Guangzhou R&F FC begonnen hun samenwerking op het gebied van jeugdontwikkeling begin 2018. In de vorige overeenkomst leverde Ajax 4 stafleden aan Guangzhou R&F. Op dit moment heeft Ajax 8 stafleden in totaal (7 leden van de technische staf en 1 partnership coördinator) werkzaam bij de R&F Football Academy, die zich richt op het ontwikkelen van de jeugdopleiding.

Edwin van der Sar Stadium
Als blijk van respect heeft de R&F Football Academy de naam van hun hoofdstadion veranderd in “Edwin van der Sar Stadium”. Na de tekenceremonie opende Edwin van der Sar het stadion voor het oog van studenten en docenten. Na afloop nam hij met de studenten deel aan een interactieve clinic in het hernoemde stadion.

Edwin van der Sar, directeur van AFC Ajax: “We zijn blij en trots op de uitbreiding van dit partnership. Het toont de tevredenheid en het vertrouwen van onze Chinese partner, en het is duidelijk dat we ons werk op hoog niveau doen. We zijn dankbaar voor een eerbare partner als Guangzhou R&F.”

Nicky Wong, Vice President van Guangzhou R&F: “We hebben veel waardering voor de toewijding en inspiratie die de stafleden van Ajax hebben getoond sinds we onze samenwerking zijn begonnen. Iedereen is getuige geweest van de verbeteringen in onze jeugdopleiding in de afgelopen 2 jaar. Dit bevestigt dat onze keuze de juiste is geweest en we zijn blij dat deze samenwerking nog dieper en breder zal worden.”

Beluister ook: Ajax Podcast #15: Engelkes en Groenendijk zetten Ajax in China op de kaart

Tekst en beeld: Ajax.nl

Socials