Ajax O19 wint Super Cup na ruime zege op Feyenoord

ajax-o19-wint-super-cup-na-ruime-zege-op-feyenoord
ajax-o19-wint-super-cup-na-ruime-zege-op-feyenoord

Socials

De Amsterdammers kwamen goed uit de startblokken. Het resulteerde binnen 9 minuten tot de openingstreffer van Devyne Rensch. De verdediger toonde zich attent bij een afvallende hoekschop en tikte de 1-0 binnen. De eerste treffer van het seizoen zorgde voor grote vreugde bij de Ajacieden.

Kunst op de Toekomst
Na het doelpunt kwamen de bezoekers iets beter in hun spel, maar wederom de Ajacieden sloegen na ruim een half uur spelen genadeloos toe. Het trefzekere lobje van Hansen, na een fraaie assist van Naci Ünüvar, kon met recht een kunstwerk genoemd worden. Terwijl iedereen nog aan het nagenieten was, kwamen de Rotterdammers razendsnel terug in de wedstrijd. Abdel Belarbi tikte binnen de minuut de 2-1 tegen de touwen.

Oh my... ��#AjaxO19 #ajafey pic.twitter.com/V451PCpBDk

— AFC Ajax (@AFCAjax) August 31, 2019

Kenneth Taylor zorgde na rust voor de 3e Amsterdamse treffer van de middag. De middenvelder maakte gebruik van de geboden ruimte en was met een droge knal trefzeker. De overgebleven spanning verdween toen Feyenoorder Quilindschy Hartman een rode kaart ontving na een harde charge.

Slotakkoord van de middag
Maar Sontje Hansen liet in de 75e minuut nog 1 keer van zich spreken. Hij dribbelde 2 man voorbij, schoot de bal in de lange hoek en rondde de treffer af met een fraaie salto. Zijn 4-1 bleek het perfecte slotakkoord van een mooie voetbalshow op de Toekomst.

Lees ook: Jong Ajax na bizarre slotfase langs Almere City
Bekijk ook:
REWIND | Back where we belong!

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Socials