Ajax Podcast #22: Edwin van der Sar - Special deel 1

ajax-podcast-22-edwin-van-der-sar-special-deel-1
ajax-podcast-22-edwin-van-der-sar-special-deel-1

Socials

Hoe heeft Van der Sar het succesvolle vorige seizoen beleefd? Wat is er gebeurd in de zomerstop? Wat zijn de verwachtingen voor dit seizoen? "De afgelopen jaren hebben we de landstitel te vaak misgelopen", vertelt Van der Sar. "We zijn heel blij dat we nu na 5 jaar weer kampioen van Nederland zijn. Dat wil wil je niet meer loslaten. Eigenlijk moeten er nu een paar kampioenschappen op rij volgen. Maar laten we ons eerst kwalificeren voor de UEFA Champions League."

'Marc zei: Ik ga een buikschuiver maken. Ik zei: Je doet het niet. Marc: Ik doe het toch'

Ook blikt Van der Sar terug op de beroemde buikschuiver van Marc Overmars na afloop van Juventus - Ajax. "Marc zei: 'Ik ga een buikschuiver maken'. Ik zei: 'Je doet het niet'. Marc: 'Ik doe het toch'. Ik: 'Doe niet'. Haha, hij deed het en het was legendarisch natuurlijk. Wanneer ik zoiets doe? Nou, als wij de finale halen, dan gaat mijn jasje uit."


Volgende week deel 2
Nog veel meer anecdotes hoor je in deze aflevering van de Ajax Podcast, net als een greep uit de luisteraarsvragen die werden ingestuurd. Volgende week hoor je het 2e deel van ons gesprek met Edwin van der Sar.

Wil je reageren? Stuur dan een mailtje naar podcast@ajax.nl.

Mis nooit een aflevering!  
Nooit een aflevering missen van de Ajax Podcast? Abonneer je dan via:

  • iTunes
  • Spotify

Luister ook: Ajax Podcast #21: backstage bij de huldiging

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Socials