Ajax Podcast #41: performance coach Troy Douglas

ajax-podcast-41-performance-coach-troy-douglas
ajax-podcast-41-performance-coach-troy-douglas

Socials

Het plezier straalt er vanaf bij Troy, die komende week 57 wordt, maar nog altijd topfit oogt. In deze aflevering van de Ajax Podcast legt hij uit hoe een voetballer volgens hem zou moeten lopen en wie daar in Amsterdam het beste in is.

'Ik dacht eerst dat het een grap was.'

Hij vertelt hoe hij in 2016 bij Ajax terecht kwam. "Ik was tussen 2012 en 2016 werkzaam op Bermuda. Toen ik naar Nederland terug verhuisde, kreeg ik een mailtje van Bjorn Rekelhof (hoofd performance trainer bij Ajax, red.). Ik dacht eerst dat het een grap was. Maar in mijn achterhoofd was het altijd al een droom om bij een 'bedrijf' als Ajax te werken."

Ook laat Troy in de Ajax Podcast merken een echte muziekman te zijn en voegt hij een persoonlijke favoriet toe aan de Ajax Podcast Spotify Playlist.

We hebben ook een Ajax Skill Bal weg te geven die is gesigneerd door Perr Schuurs, Kjell Scherpen en Noa Lang. Beantwoord de vraag aan het einde van deze podcast en vul hem in op het winformulier op ajax.nl/podcast! Ook is jouw mooiste herinnering aan Ajax, het #AjaxMoment, welkom op podcast@ajax.nl. Hier kun je ook naartoe mailen met vragen en opmerkingen.

Mis nooit een aflevering! 
Nooit een aflevering missen van de Ajax Podcast? Abonneer je dan via:

  • iTunes
  • Spotify

Beluister ook: Ajax Podcast #40: tophockyer en Ajax-gek Sander de Wijn

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl

Socials