Ajax Podcast #51: Brobbey, Taylor en Hansen

ajax-podcast-51-brobbey-taylor-en-hansen
ajax-podcast-51-brobbey-taylor-en-hansen

Socials

Het drietal werd vorig jaar kampioen met Ajax O19 en speelde vaak samen in de jeugdelftallen van Oranje. Hansen en Taylor maakten bovendien deel uit van het team dat een aantal maanden geleden 3e werd op het jeugd-WK in Brazilië. Brobbey moest door een blessure verstek laten gaan.

In de Ajax Podcast praten de youngsters uitgebreid over hun avonturen in Brazilië, vertellen ze wie van de Ajax 1-spelers zich over ze ontfermt als ze daar (mee)trainen en wat het verschil is tussen de Youth League en de Keuken Kampioen Divisie. Ook leren we ze iets beter kennen aan de hand van hun muzieksmaak; ze voegen allemaal een nummer toe aan de Ajax Podcast Spotify Playlist.

'Ik heb het idee dat ik elke keer beter word. Tijdens de wedstrijden kun je het zien en ik houd het steeds langer vol.'

De Ajax Podcast is op zoek naar jouw mail aan een Ajacied. Heb je altijd al eens iets willen vertellen aan jouw favoriete Ajax-held uit het heden of het verleden? Stuur een mail van maximaal 300 woorden naar podcast@ajax.nl en wie weet lezen we jouw brief voor in de podcast of overhandigen we 'm persoonlijk aan de geadresseerde.

Ook kun je een Ajax minikit voor in de auto winnen, gesigneerd door deze 3 grote talenten. Beantwoord de prijsvraag en vul het winformulier in op www.ajax.nl/podcast.

Vragen?
Heb je vragen aan de Ajax Podcast? Stuur ze dan ook via podcast@ajax.nl, of volg Anne (@annedejong) en Diederik (@died6) op social media.

Mis nooit een aflevering! 
Nooit een aflevering missen van de Ajax Podcast? Abonneer je dan via:

  • iTunes
  • Spotify

Of luister ze allemaal terug op de podcast-pagina.

Beluister ook: Ajax Podcast #50: Sergiño Dest

Tekst en beeld: Ajax.nl

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl