Ajax verlengt contract Edwin van der Sar

ajax-verlengt-contract-edwin-van-der-sar
ajax-verlengt-contract-edwin-van-der-sar

Socials

Van der Sar (49) maakt sinds november 2012 deel uit van het directieteam van Ajax. Daar begon hij als directeur marketing. In november 2016 werd de voormalig doelman benoemd tot algemeen directeur en in die hoedanigheid tevens voorzitter van het directieteam.

Succes bestendigen
President-commissaris Leen Meijaard: “Edwin van der Sar heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van Ajax in de afgelopen jaren. Om dit succes te bestendigen willen wij zijn contract graag verlengen. In gesprekken die wij met hem voerden bleek dat ook hij graag door wilde bij Ajax. Hij vertegenwoordigt Ajax zowel in binnen- als buitenland op excellente wijze. Onder zijn leiding kan Ajax nog verdere stappen maken, daar zijn wij van overtuigd.”

'Ons gezamenlijke doel is om met Ajax 1 structureel aan te haken bij de Europese top'

Algemeen directeur Edwin van der Sar: “Eigenlijk was ik me niet eens bewust dat mijn termijn af liep. En voor mijn gevoel ben ik nog helemaal niet klaar bij Ajax. Dus ik ben blij met het vertrouwen. Ons gezamenlijke doel is om met Ajax 1 structureel aan te haken bij de Europese top. Daar hoort een gezonde bedrijfsvoering bij, die gericht is op nationale en internationale groei en vanuit de waarden die bij Ajax horen. Dat is ambitieus en daar hou ik van. Samen met de rest van het directieteam ga ik graag door om dat als geheel voor elkaar te krijgen. We zijn weliswaar goed op weg, maar we zijn er nog niet.”

Lees ook: Jaarcijfers: Ajax boekt nettowinst van € 51,9 miljoen

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Jasper Ruhé

Socials