Eshly Bakker helpt Ajax Vrouwen aan zege op Heerenveen

eshly-bakker-helpt-ajax-vrouwen-aan-zege-op-heerenveen
eshly-bakker-helpt-ajax-vrouwen-aan-zege-op-heerenveen

Socials

Beide ploegen begonnen slordig aan het duel, waardoor de fans tot de 27e minuut moesten wachten op de eerste échte kans van de wedstrijd. Vanity Lewerissa haar schot vloog rakelings over het doel van Heerenveen. Vlak voor rust was daar dan toch de openingstreffer: Soraya Verhoeve vond het hoofd van Eshly Bakker, die de bal feilloos in het doel kopte: 0-1!

Een goede voorzet van @Soraya_verhoeve op @eshlybakker. Zij knikt op haar beurt de bal beheerst binnen. ��#heeaja pic.twitter.com/mmA3T8iBxJ

— Ajax Vrouwen (@AjaxVrouwen) November 24, 2019

Spannende tweede helft
Het bleef in de tweede helft lange tijd spannend en Heerenveen leek in de 75e minuut zelfs op gelijke hoogte te komen. Maar een schot voor open doel ging over het doel van Lize Kop. De Ajax Vrouwen kwamen met de schrik vrij een trokken de 3 punten over de streep.

Door de zege komen de Ajax Vrouwen weer op 4 punten achterstand op koploper PSV, dat vrijdagavond met 0-4 te sterk was voor PEC Zwolle. De ploeg uit Zwolle komt vrijdagavond 29 november op bezoek in Amsterdam.

Heerenveen - Ajax Vrouwen 0-1 (0-1). 43. Bakker 0-1.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Bakker, Van Lunteren (C), Doorn, Verhoeve, Munsterman (87. Dijkstra), Van de Velde, Pelova, E. Bakker (72. Zeeman), Lewerissa (83. Jansen), Van den Bighelaar.

Lees ook: Ajax dit keer wel ruim langs Heracles
Bekijk ook:
Ziggo Have a Seat - Issam El Maach: 'Sylvester Stallone is bijna klaar'

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl

Socials