Even de zorgen vergeten bij opening Ajax Playground in Emma Kinderziekenhuis

even-de-zorgen-vergeten-bij-opening-ajax-playground-in-emma-kinderziekenhuis
even-de-zorgen-vergeten-bij-opening-ajax-playground-in-emma-kinderziekenhuis

Socials

Het Emma Kinderziekenhuis bouwt momenteel aan een stressvrije plek voor de zieke patiëntjes: de Emma Kinderstad. Maar voor het zover is heeft Ajax een tijdelijke Playground voor de kinderen gebouwd. De Ajax-selectie kwam die woensdag openen. Het geld voor de Ajax Playground is opgehaald tijdens de Charity Matchday van 19 januari 2020 tegen Sparta Rotterdam.

Op handtekeningenjacht
De Ajacieden namen ook alle tijd om de zieke patiëntjes bij hun bed te bezoeken. De kinderen kregen cadeautjes en mochten met hun helden op de foto. Ook konden alle jongens en meisjes handtekeningen scoren van hun favoriete spelers en trainers.

De Ajax-spelers stapten om 14:00 uur het ziekenhuis binnen, samen met Lucky. Er werd geknuffeld en best af en toe wat gelachen. Ruim een uur en honderden handtekeningen later openden John Heitinga (ambassadeur Ajax Foundation) en Dusan Tadic de Playground. Voor even konden de kinderen van het Emma Kinderziekenhuis alle narigheid vergeten.

Special visit to the children's hospital today with @AjaxFoundation to give these little fighters some strength. 💪🏻 pic.twitter.com/numU0k4XZT

— Nico Tagliafico (@nico_taglia) February 5, 2020

Bekijk ook: Succesvolle Charity Matchday in beeld

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Jasper Ruhé

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl