FOTO'S | Ajacieden hervatten training in drietallen

fotos-ajacieden-hervatten-training-in-drietallen
fotos-ajacieden-hervatten-training-in-drietallen

Socials

Het grootste deel van de aanwezige spelers en staf betrad zodoende voor het eerst sinds 15 maart het sportcomplex. In de tussentijd moesten de selectiespelers als gevolg van de coronacrisis thuisblijven en voor zichzelf trainen. Na ruim anderhalve maand is die periode dus voorbij.

12 spelers: 4x3
In de ochtend waren 6 spelers van Ajax 1 op de Toekomst aanwezig. Zij werden over 2 groepen verdeeld. Zo trainden Daley Blind, Perr Schuurs en Joël Veltman met elkaar op het hoofdveld en deden Donny van de Beek, Dusan Tadic en Razvan Marin gezamenlijk oefeningen op veld 3.

Rond het middaguur vond er een wisseling van de wacht plaats en waren er 6 andere Ajacieden aan de beurt. Ook zij werden opgesplitst. Carel Eiting, Lisandro Martínez en Jurriën Timber vormden de ene groep, terwijl ook Quincy Promes, Lassina Traoré en Danilo op elkaar aangewezen waren.

Om het voor jullie overzichtelijk te houden, hebben we per groep een reeks foto's in een slider gezet. Enjoy, want het zijn heerlijke beelden om te zien. Dit hebben we gemist!

Groep 1: Daley Blind, Joël Veltman en Perr Schuurs

Groep 2: Dusan Tadic, Donny van de Beek en Razvan Marin

Groep 3: Lisandro Martínez, Carel Eiting en Jurriën Timber

Groep 4: Quincy Promes, Lassina Traoré en Danilo

Overige Ajacieden mogen donderdag
De andere helft van de Ajax-selectie mag zich donderdag melden op de Toekomst. Zij zullen volgens hetzelfde principe als vandaag - 2 groepjes van 3, verspreid over verschillende velden en een ochtend- en middagshift - aan de slag gaan.

Bekijk ook: Ten Hag: 'Blij eindelijk weer te beginnen'

Tekst en beeld: Ajax.nl

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl