Gasten & programma Ajax Winterfestival

gasten-programma-ajax-winterfestival-
gasten-programma-ajax-winterfestival-

Socials

Een ticket voor het Ajax Winterfestival (€ 25) geeft toegang tot alle documentaires, het complete programma buiten de zalen én de self-guided tour door de ArenA en de Ajax Gallery of Fame. Tijdens de tour kom je op plekken die normaal alleen voor spelers en staf toegankelijk zijn, waaronder natuurlijk het kleedkamergebied.

TicketsIn onderstaand blokkenschema is te zien welke documentaires vertoond worden. De documentaire die dit jaar in première gaat is Ajax in China, '’t is geen Amsterdam.' Andere Ajax-titels die te zien zijn op het festival, zijn onder meer BOBBY (over het leven van Ajax-icoon Bob Haarms) en de klassiekers De man die Zlatan zag, De Patatgeneratie en Onana, The Boss en 1995, We are the champions. Afgelopen jaar beleefde De Patatgeneratie zijn vuurdoop op het 1e Ajax Winterfestival. De hoofdrolspelers uit die documentaire waren bij de première aanwezig.

Bekende gasten
Ook tijdens het komende Ajax Winterfestival zijn verschillende (oud-)Ajacieden aanwezig. Eerder werden deze 4 namen al bekendgemaakt: Ronald de Boer, de Deense meesterscout en ex-voetballer John Steen Olsen (hoofdrolspeler in de doc De man die Zlatan zag), voormalig assistent-trainer Gerard van der Lem en Ajax-fotograaf Louis van de Vuurst. Daar komen onder meer deze ras-Ajacieden bij: Mister Ajax Sjaak Swart, Dick Schoenaker en Sonny Silooy! Alle oud-spelers komen rondom de documentaires uitgebreid aan het woord.

Nieuwe documentaires & activiteiten
Voor het Ajax Winterfestival 2019 is het programma uitgebreid met nieuwe documentaires en activiteiten. Een van de nieuwe onderdelen is het eSports-plein. Daarbij is er voor alle festivalgangers de self-guided tour door de ArenA en zullen nog meer oud-Ajacieden present zijn.

Speel de Quiz & Win prijzen
Rondom verschillende documentaires worden ook quizzen gespeeld. Daarbij zijn mooie Ajax-prijzen te winnen. Bij de documentaire Onana, The Boss, kun je bijvoorbeeld een gesigneerd shirt én de handschoenen van Onana winnen! Doe vooal ook mee als je een gesigneerd exemplaar wilt winnen van het fotoboek LOUIS, 33 jaar Ajax-fotograaf. Met een ticket voor het Ajax Winterfestival maak je dus ook kans op fraaie prijzen.

Alle bezoekers krijgen na afloop een leuk Ajax-cadeau mee naar huis!

Houd de Ajax-kanalen in de gaten voor het laatste nieuws over het Ajax Winterfestival.

Lees ook: Docu 'Ajax in China in première op het Ajax Winterfestival'

Tekst en beeld: Ajax.nl

Socials