Kaartverkoop play-off-duel Ajax - APOEL

kaartverkoop-play-off-duel-ajax-apoel
kaartverkoop-play-off-duel-ajax-apoel

Socials

De kaartverkoop voor de play-off-ronde van de UEFA Champions League start op donderdag 15 augustus om 12:00 uur. Kaarten zijn dan verkrijgbaar vanaf € 29. Tot en met 16 augustus kunnen seizoenkaarthouders met 10 procent korting kaarten kopen. Heb je een passe-partout gekocht dan kun je 1 kaart bijkopen. Dit geldt niet voor de F-Side.

Start kaartverkoop
Seizoenkaarthouders kunnen donderdag 15 augustus als 1e kaarten bestellen voor dit thuisduel. Daarna verloopt de verkoop via onderstaand schema. Om kaarten te bestellen voor dit duel heb je een Club Card nodig en kun je per barcode 2 kaarten bestellen.

F-Side
Voor de F-Side start de kaartverkoop ook op donderdag 15 augustus om 12:00 uur. Seizoenkaarthouders op de F-Side die nog geen passe-partout hebben gekocht, kunnen 1 kaart kopen.

Mindervaliden
Mindervalide seizoenkaarthouders kunnen eveneens vanaf donderdag 15 augustus om 12:00 uur een setje kaarten bestellen voor henzelf en een begeleiders, mits je geen passe-partout hebt gekocht. Op maandag 19 augustus om 10:00 uur zijn de Mindervalide Club Card-houders aan de beurt.

Uitwedstrijd

Op dinsdag 20 augustus 21:00 uur (Nederlandse tijd) speelt Ajax de uitwedstrijd. Informatie over de kaartverkoop van dit duel volgt zo snel mogelijk. Houd hiervoor het twitter-kanaal van Ajax Fancare in de gaten. Je vindt jouw uitrecht in onze Ticketshop bij 'Mijn Ajax'.

Bekijk ook: Highlights Ajax - PAOK

Tekst en beeld: Ajax.nl

Socials