Kaartverkoop thuisduels Jong Ajax gaat van start

kaartverkoop-thuisduels-jong-ajax-gaat-van-start
kaartverkoop-thuisduels-jong-ajax-gaat-van-start

Socials

Nieuw: seizoenkaart Jong Ajax
Dit seizoen is het ook mogelijk om een seizoenkaart te bestellen voor alle thuisduels van Jong Ajax. Voor € 75 heb je een eigen plek bij alle thuisduels van Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Een seizoenkaart is 20 procent voordeliger t.o.v. losse kaarten. Je kunt tot en met woensdag 7 augustus een seizoenkaart bestellen.

Losse kaartverkoop start vanaf donderdag 8 augustus 10:00 uur
Je kunt vanaf donderdag 8 augustus 10:00 uur losse kaarten bestellen voor de thuisduels van Jong Ajax, deze zijn online via onze Ticketshop verkrijgbaar voor € 5. Per bestelling kun je 4 kaarten afrekenen.

Iedereen kan kaarten bestellen voor de thuisduels van Jong Ajax. Alleen voor de thuisduels met NEC, Jong FC Utrecht, FC Den Bosch en FC Oss heb je een Club Card nodig en kun je 4 kaarten bestellen.

Speelschema Jong Ajax
Kijk hier voor het speelschema van Jong Ajax. De thuiswedstrijden worden gespeeld op maandag of vrijdag om 20.00 uur op de Toekomst.

Activeer je account
Om kaarten te kunnen kopen in de Ticketshop, heb je een actief account nodig. Het is namelijk alleen nog mogelijk om met een e-mailadres in te loggen. Heb je je account nog niet geactiveerd? Volg dan de onderstaande stappen om dit alsnog te doen:

1. Wijzig éénmalig hier je wachtwoord

2. Verifieer je e-mailadres (let op: je ontvangt een mail van ''Microsoft namens AFC Ajax'')

3. Kies een nieuw wachtwoord

Lees ook: Rugnummers seizoen 2019-2020

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Jasper Ruhé

Socials