Mooie lijst met geslaagde Ajacieden!

mooie-lijst-met-geslaagde-ajacieden
mooie-lijst-met-geslaagde-ajacieden

Socials

Ajax levert zijn jeugdspelers onderwijs op maat. Tot een aantal jaar geleden kon iedereen zijn eigen school uitkiezen. In de nieuwe situatie wordt samengewerkt met 3 partnerscholen, ook wel Topsport Talentenscholen genoemd. Dat zijn scholen die jonge topsporters goed kunnen faciliteren.

Meer trainingsuren en meer zelfstandigheid
Het betekent dat ze een minder aantal lesuren hebben, maar wel hetzelfde niveau halen. Omdat voor de oudste jeugdteams het aantal trainingsuren flink is opgeschroefd en spelers daardoor vaker en langer op sportcomplex de Toekomst moeten zijn, wordt er ook meer zelfstandigheid gevraagd.

Dat gaat in de praktijk prima, want er is weer een mooie lijst met geslaagden voor het Vwo, Havo en Vmbo. Daarnaast hebben enkele spelers gekozen voor gespreid examen en een goed fundament gelegd. Zij zijn dus half geslaagd en maken hun opleiding volgend schooljaar af.

De geslaagden:

Vmbo-T: Lisa Smit, Marijn Dijkstra, Aiman Achemlal, Youri Regeer, Harm Dieker

Vmbo-pro: Brian Brobbey, Sontje Hansen, Jaymillio Pinas, Noah Abid

Havo: Quinten Timber, Jurriƫn Timber, Donny Warmerdam, Terrence Douglas, Claire Dingla, Samantha van Diemen, Aukje van Seijst, Anass Salah-Eddine, Calvin Raatsie

Vwo: Jonna van de Velde

Socials