PCI en Ajax verlengen en intensiveren samenwerking

pci-en-ajax-verlengen-en-intensiveren-samenwerking
pci-en-ajax-verlengen-en-intensiveren-samenwerking

Socials

De in 2017 uitgesproken ambitie om gezamenlijk ‘het kantoor van de toekomst’ in te richten blijft gehandhaafd. PCI is Official Sponsor en gaat de reeds geboden IT-dienstverlening op sportcomplex de Toekomst, de Johan Cruijff ArenA en internationaal verder uitbreiden. Ook het commerciële gedeelte van het partnership wordt uitgebreid, waaronder de hospitality.

Menno Geelen, Commercieel Directeur AFC Ajax: “PCI is al een aantal jaar een betrouwbare en innovatieve IT-partner. Voor onze Amsterdamse en internationale kantoororganisatie en voor het voetbal wordt IT steeds belangrijker, daarom wilden we graag PCI voor langere tijd aan ons binden en onze samenwerking intensiveren.”

Bas Kamphuis, Algemeen Directeur PCI Nederland: “We hebben elkaar de afgelopen jaren goed leren kennen en kunnen Ajax nu nog beter ondersteunen op het gebied van IT. Ajax heeft de ambitie om verder door te groeien, zowel sportief als commercieel. Een toekomstbestendige kantoor- en IT-omgeving is daarbij belangrijk. We hebben ook onze hospitality-rechten uitgebreid, zodat we een grotere groep relaties kunnen verwelkomen rondom thuiswedstrijden.”

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Stanley Gontha

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl