Start kaartverkoop thuisduels Eredivisie 2019-2020

start-kaartverkoop-thuisduels-eredivisie-2019-2020-
start-kaartverkoop-thuisduels-eredivisie-2019-2020-

Socials

Beschikbaarheid & prijs
Kaarten voor de thuisduels zijn verkrijgbaar vanaf €27. Wees er wel snel bij, want mede doordat maar liefst 98 procent van de seizoenkaarthouders heeft verlengd, is het aantal beschikbare losse kaarten beperkt.

Geen Club Card nodig
Voor de thuisduels met FC Emmen, sc Heerenveen, Fortuna Sittard, FC Groningen, Heracles Almelo en Willem II kan iedereen kaarten bestellen.

Om kaarten te bestellen voor de Klassieker, die op zondag 27 oktober wordt gespeeld, dien je in het bezit te zijn van een Club Card en kun je per Club Card 2 kaarten bestellen. Voor de thuisduels met FC Utrecht en ADO Den Haag kun je per Club Card 4 kaarten bestellen.

Seizoenkaarthouders kunnen voor alle wedstrijden 2 kaarten per seizoenkaart bijkopen. Voor de Klassieker kunnen zij 1 kaart per seizoenkaart bijkopen.

Verkoopschema
De kaartverkoop voor onze thuisduels zal vanaf vrijdag 12 juli verlopen via onderstaand schema:

Veerkoopschema Klassieker

Verkoopschema overige thuisduels

Activeer je account
Om kaarten te kunnen kopen in de Ticketshop, heb je een actief account nodig. Het is namelijk alleen nog mogelijk om met een e-mailadres in te loggen.

Heb je je account nog niet geactiveerd? Volg dan de onderstaande stappen om dit alsnog te doen:

1. Wijzig éénmalig hier je wachtwoord

2. Verifieer je e-mailadres (let op: je ontvangt een mail van ''Microsoft namens AFC Ajax'')

3. Kies een nieuw wachtwoord

Familievak
Ook komend seizoen is het mogelijk om via de Familie Ticketshop kaarten te bestellen voor het familievak. Dit vak is speciaal beschikbaar voor gezinnen en heeft een kindvriendelijke uitstraling.

In dit vak ontvangen kinderen tot en met 13 jaar 40 procent korting. Je kunt deze korting selecteren nadat je jouw plaatsen in je winkelmandje hebt gedaan. De kinderkorting is niet van toepassing bij de Klassieker.

Mindervalide Club Card-houders
Mindervalide Club Card-houders kunnen vanaf dinsdag 16 juli om 10:00 uur een setje kaarten bestellen voor henzelf en een begeleider. De begeleiderskaart is in dit geval gratis.

Socials